- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A co ten tarte Tatin? Karamelizovat jablka na rostlinném tuku??? To snad ani nejde... na křehké těsto se dává stejně másla jako mouky. Orig. recept přeložený z fr. je i zde:
Podle článku to vypadá,že bez rostlinných tuků ani ránu.
Do těsta - není to zrovna podle mé chuti, ale prosím.
Ovšem narvat rostlinný tuk do krému je příšernost.
Na ty nepražené pistácie bacha, opravdu často (častěji než ostatní rizikové potraviny) v sobě mají salmonely a podobné mršky, v USA už se kvůli tomu vůbec nesmí prodávat, v UK se o tom uvažuje.
kdyz neco slavit po cukrarsku, tak zasadne klasicky s maslem a ne zadnymi nahrazkami.
Mimochodem ten recpet na Pavlovu je na kocku. Takhle se nedela ani na Novem Zelande ani v Australii, tedy ve 2 statech, ktere se prou o jeji autorstvi.
Mohla bych vás poprosit o nějaký dobrý recept, nebo odkaz na Pavlovu, kterou třeba máte sám odzkoušenou? Chystám se naň již dlouho, ale nechci z toho mít kdovíco. Děkuji
Jsem pro slavení a taky rád slavím - ovšem ne dortem, to bych moc přibral a pak bych to neshodil..Takže malým úlomkem nějakého kupovaného pečiva ke kávě..Každopádně ovšem slavme..