Ona

Diskuze

Droždí zabrání opilosti, tvrdí odborníci. Jiní radí: raději se najezte

Dost možná jde jen o reklamu na pivo, když Jim Koch, spoluzakladatel společnosti Boston Beer Company, tvrdí, že vás droždí ochrání před opilostí. Kvasinky alkohol rozštěpí a zabrání mu vstřebat se do krve, tvrdí v rozhovoru pro americký magazín Esquire.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M55i37l97a80n 82K73r93á82l

6. 5. 2014 18:00

škoda že ta slečna či paní z ilustračního fota má v puse něco zapíchnutého, byla by docela kus

0 0
možnosti

To droždí by mě druhý den probralo asi hodně rychle, experimentovat raději nebudu. Základ je se pořádně najíst, to zná každý pijan. A na kocovinu aspoň půllitr mléka, případně cola.

0 0
možnosti
Foto

Cože? Vždycky jsem si myslela, že kvasinky alkohol naopak vytvářejí, a to kvašením cukru. Jakmile koncentrace alkoholu dosáhne určité hodnoty (tuším něco kolem 10%, v závislosti na teplotě), kvasinky chcípnou (otráví se tím alkoholem).

0 0
možnosti

Nevím, proč bych měl chlastat, když se neožeru ;-D Rv

14 0
možnosti
Foto

přesně....vyhozený prachy;-D

4 0
možnosti

Na zabránění opilosti je nejlepší nechlastat, to funguje na 100% ;-D

5 0
možnosti

A nechcípnou ty kvasinky v žaludku spíš? 8-o

0 0
možnosti

J87a36n 91K34o43s49t95k78a

2. 5. 2014 21:50

Mně být opilý nevadí. Vadí mi potom ta kocovina. Tam je potřeba napřít sílu na odbourávání!

4 0
možnosti

Já to řeším mlékem nebo colou. Odbourávat kocovinu pivem nebo jiným alkoholem je vstupenka do dalšího prohýřeného dne:-)

1 0
možnosti

To nechápu proč se bránit opilosti. Vždyť to je tak hezký stav....

8 0
možnosti

A teď vážně, má někdo praktickou ověřenou zkušenost, co nejvíc pomáhá proti opilosti? Sem s tím. Já jsem zatím zůstal u toho, jíst průběžně co nejvíc tučného, že ten tuk na sebe váže alkohol.

1 0
možnosti