Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jíte málo ryb? Jednoduchý oběd či večeři z nich vykouzlíte za pár minut

Podle výživových specialistů bychom měli rybu jíst alespoň dvakrát týdně. S následujícími recepty uděláte něco pro své zdraví a zároveň ušetříte čas v kuchyni.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J24a56n 61K51o64s 6988793443687

No ta ryba má oko, že někde lekla tak před rokem....

0/0
7.6.2014 13:54

R95e27n85a80t23a 68H60a98v84l33í10č67k43o16v15á 3949166263755

Co pořád mají s rybama? Není to nějaká placená reklama? Na téma ryby tu byl článek docela nedávno...

0/0
4.5.2014 13:54

K87a45t49e27ř53i97n45a 42D25r60a10h87o70k72o37u34p31i10l85o21v52á 9526601222143

Je to tak, je to konspirace svobodných rybářů. ;-D

+3/0
4.5.2014 20:25

T85e95r80e50z55a 55N57o82v13o56t33n55á 7989423817777

Toho uzeného lososa miluju. Jenže se prodává 100g za 50Kč, a to jsou odřezky - mně je to fuk, ale když chce člověk celý kus, zaplatí dvakrát víc. Tresky jsou napajcované vodou až hanba. Pár metrů od našeho baráku je prodejna čerstvých mořských ryb, čemuž odpovídá i cena. Každý den chodím okolo a mám nutkání si tam něco koupit, jenže to by byl oběd třeba za 150Kč, což jsou moje tři obědy ;-D

+3/0
3.5.2014 12:58

O36s44k48a84r 44K38o93v16a80ř83í94k 8307153326447

Sehnat dneska dobrou rybu, je trošku obtížné. Sádky nejsou všude a nabídka ryb v supermarketech není žádná sláva. V Tescu živé ryby jsou.. i když o jejich "živosti" by se dalo polemizovat. V Globusu sice živé ryby nenabízejí, ale nabídka chlazených je solidní. 

Specialisté by se mohli více zaměřit na jídla z ryb, které jsou cenově dostupné (pstruh,siven,kapr,tolstolobik,lín,candát). Losos i treska jsou vynikající, ale málokdo si dneska koupí 2x týdně tento druh ryb. Je smutné, že zrovna u nás je poptávka po rybách tak malá. :-/

+4/0
3.5.2014 9:43

H83e36l23e67n12a 63V91e69v14e51r15k66o26v13a 3779327

Při nákupu chlazených ryb bych byla opatrná.Takový okoun se prodává chlazený,ale vyrobený z mražených surovin.Tak u mě zvítězil kapr.Sice vakuovaný,ale z nedalekého rybářství.Pro mě je to nejlepší ryba,a to jsem měla možnost ochutnat celkem dost druhů.

0/0
3.5.2014 11:14

T67e13r43e26z18a 22N36o68v57o12t74n68á 7719603367767

Chlazený  a "vyrobený" z mražených surovin? Z toho chápu, že toho okouna neulovili, ale vyrobili ;-D jak jste to myslela?

+1/0
3.5.2014 12:59

P79e21t49r 28R84o74m79á23n44e73k 8444437394704

jasně, to se vymete bordel z mrazáku, přidá se rybniční bahno, uválí se šiška a namalujou šupiny

0/0
3.5.2014 13:14

A77l12e12n60a 37V26e71s16e36l71á 3103531195988

U rybničích to snad takový problém nebude, ale mořské ryby prodávané jako "chlazené" bývají opravdu většinou rozmražené (logicky - kde je njebližší moře a jak rychle se asi odsud ulovená ryba zvládne dostat na pult obchodu?)

+2/0
3.5.2014 14:44

H88e32l97e52n24a 37V85e14v63e59r46k92o32v29a 3809437

No já jsem to nevymyslela,to výrobce a prodejce.Na štítku bylo uvedeno:Okoun nilský,vyrobeno z mražených surovin.Bohužel foto nemám,ale nekecám.Rybičky mám moc ráda,ale tady mě troch přešla chuť.Prodejce Interspar.;-D

0/0
3.5.2014 13:43

H76e92l39e85n33a 71V66e20v33e19r15k73o84v76a 3289417

Ještě jsem zapomněla-cena 360 Kč/kg.

0/0
3.5.2014 13:46

T64e79r33e22z75a 91N28o11v83o72t47n52á 7249443937517

zajímavý ;-D to jeden neví, co si pod tím má představit

0/0
3.5.2014 15:38







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.