- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Díky za inspiraci k obědu, dám si ten burger, buď Swiss King dokud je nebo něco od Burger Kinga, dneska jsem línej jet pro mletý maso a dělat si burger domácí ;-)
Až jsem z toho hned dostala chuť na pořádný steak
Ale proč si vymýšlet náhražky masoých pokrmů, když můžeme jíst maso, které je pro nás stejně jako zelenina přirozenou potravou? ˇČlověk teprve až začal lovit a jíst maso začal být HOMO sapiens, protože mu dodávalo cholesterol, který podporoval zvětšení mozku. Po člověku jsou nejinteligentnější delfíni, kteří také konzumují maso.
Mozek se skládá z deseti procent z cholesterolu, který v rostlinné stravě chybí.
Burger bych nesmazil, ale ugriloval.
Burger rozhodně, ale ten slepenec vloček, cizrny a dalších blbostí se bude možná na grilu rozpadat.
Recepty nevypadají špatně, ale hodily by se více na jaro, kdy je dostatek čerstvé zeleniny. Uvítala bych něco sezonního. A doufám, že přes zimu nezapomenu na ten slaný koláč, ten vypadá lákavě.
Jestli chcete něco sezonního tak běžte ven a nasbírejte si sníh, hlavně nesbírejte ten žlutý