Ona

Diskuze

Rodinný oběd: citronové kuře s česnekem, gulášovka a hrušky s medem

Jíst zdravě neznamená vzdát se bohatství chutí, dokonce nemusíte oželet ani oblíbená jídla, jako je gulášová polévka. Uvařte si rodinný oběd podle Zdravé kuchařky MF DNES. Kartu se třemi recepty najdete v novinách každý den.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gulasovka je prima polevka, jedna z mych oblibenych, ale poctive pripravena je jidlo samo o sobe. Podavat ji jako prvni chod a po ni pecene maso (kterekoliv) s ryzi - natoz s bramborem - bramborem a navrch hodne sladky dezert je jako kombinace kriminalni utok na zaludek.

-

Ohledne "prudkeho zapeceni kurete". Mnohem rychlejsi, ucinejsi a take energeticky podstatne ekonomictejsi metoda je opeci kureci kousky nejdriv na varne desce v kastrole, v nemz pujdou po opeceni a zaliti vodou do trouby. V clanku popsana metoda predehrati trouby na 250C, prudke zapeceni a pozdejsi stahnuti teploty na 180-200C spotrebuje zbytecne mnoho energie a neusetri cas, prave naopak.

0 0
možnosti

J21a78n 29J20a90r96o46s

18. 1. 2014 21:51

Jestli toto ma byt predstava zdraveho jidla tak poteskoste. Kvanta tuku, soli, cukru, zadna zelenina. Nechte si chutnat a kupte bonbonieru pro kardiologa.

2 4
možnosti
Foto

Nesmí být tak kritický :-) není nad to si s jídlem trošku zahřešit ;-D

3 0
možnosti