- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
gulasovka je prima polevka, jedna z mych oblibenych, ale poctive pripravena je jidlo samo o sobe. Podavat ji jako prvni chod a po ni pecene maso (kterekoliv) s ryzi - natoz s bramborem - bramborem a navrch hodne sladky dezert je jako kombinace kriminalni utok na zaludek.
-
Ohledne "prudkeho zapeceni kurete". Mnohem rychlejsi, ucinejsi a take energeticky podstatne ekonomictejsi metoda je opeci kureci kousky nejdriv na varne desce v kastrole, v nemz pujdou po opeceni a zaliti vodou do trouby. V clanku popsana metoda predehrati trouby na 250C, prudke zapeceni a pozdejsi stahnuti teploty na 180-200C spotrebuje zbytecne mnoho energie a neusetri cas, prave naopak.
Jestli toto ma byt predstava zdraveho jidla tak poteskoste. Kvanta tuku, soli, cukru, zadna zelenina. Nechte si chutnat a kupte bonbonieru pro kardiologa.
Nesmí být tak kritický není nad to si s jídlem trošku zahřešit