- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Z toho bifteku dle postupu bude krvavý uhel nejspíše, ale to hovězí se zeleninou... mňam. Pro frajery s křeníkem
kdyz ja nesnasim kozi syr...kvuli oderu
Nadpis je jak koukám jen pro bohatší lidi,kdo dá za svíčkovou 650,-kč?!?Jj:tak zase budeme jen u toho dijetního bůčku ala řízek.
Recepty celkem fajn, ale nadpis mimo. Zdravé je skoro každé maso. Nesmíte být ale "žrout". To se se zdravým stravováním totálně vylučuje. Stačí si vařit ze základních surovin a jíst přiměřené porce..
Oceňuji, ze jste vynechali kuřecí. Soudobou posedlost kuratama si dokazu vysvetlit snad jen tím, ze ho "umí uvařit" i totální nekuchar. Mě osobně ale nechutná a stejně jako se někdo nedokáže přenést přes pach třeba ryby mě poslední dobou nevoní kuřecí. Ale proti gustu...
Protože smrdí po rybině, už několikrát se mi stalo, že jsem koupila kuře a smrdělo po rybině. Hlavně to Babišovo.
Jak jsem díky Černým ovcím v TV zjistil, u řezníků je problém koupit vyzrálé maso. Vlastně ho ani nenabízí. Tímto bych chtěl udělat reklamu na vyzrálé hovězí, protože s tím co koupíte u řezníka nebo v marketu se to nedá vůbec srovnat a cenový rozdíl je minimální.
Toto jsou recepty ze čtvrtečních novin. Proč si kupovat kuchařku, když si je najdu na internetu? Není totrochu kontraproduktivní?
Pak jde čistě o reklamu a prodej novin. Ekonomicky je kuchařka lépe zužitkovaná ve větším nákladu periodika než jako stotisícápátá kuchařka někde v zaprášeném regálu prodejny knih.