Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Špenátový koláč

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B46o51h19u97m38i80l37a 64M30a33j31e38r47o30v78á 4467931914

Zničit chuť parmezánu nivou a dávat do toho místo čerstvého špenátu ten gumový mražený no fuj

0/0
29.7.2015 19:49

M66a68r81i10e 96D25a48n50č90á15k30o73v65á 5425208453906

to je jako quiche, ten peču docela často :-)

0/0
29.7.2015 7:39
Foto

J47a49n81a 49K50o71z68á50k73o37v22á 23V59o57l62r92á11b43o37v78á 9463534925591

PROBOHA! ProsYju mouku? Od slova sÝto? Vy jste asi produkt nové vlny ve školství, že? Hlavně se nic nebiflovat (vyjmenovaná slova musíte znát jako když bičem mrská). Tohle napsat do veřejného prostoru, hanba by mně fackovala.

+9/0
29.7.2015 6:59

M87a88r31i43e 56D67a87n28č12á39k40o95v22á 5515268953226

a když už to člověk píše a neví, jak to napsat, tak alespoň automatická oprava ve wordu by mohla napovědět...;-D

0/0
29.7.2015 7:40

K58a33t87e36ř36i41n57a 67S79t63i97b81o66r53o92v56á 1316602600509

Tak asi to zkopírovali rovnou od čtenářky ;-D

0/0
29.7.2015 8:39







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.