Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Recept na úspěch? Vášeň i zvědavost, říká michelinský šéfkuchař

Vezmete špetku zvědavosti, pořádnou porci vášně, pár desítek let zkušeností a hodně lokálních potravin. Když to všechno zamícháte, přiklopíte pokličkou a dáte vařit, máte šanci zařadit se mezi michelinské kuchaře. Tak jako Riccardo Agostini z Itálie, jehož umění můžete právě ochutnat v Praze a Brně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M74i93c86h73a84l 95Č28e92r66n35í86k 2986756223791

Vzhledem k tomu, jací jsou francouzi nacionalisti a tomu, že doma jí rozdávají lopatami každému pajzlíku a ve světě ve stylu 1 na stát, mám takový pocit, že michelinská hvězdička má vypovídající hodnotu nobelovy ceny míru....

0/0
5.3.2013 15:26







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.