- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Po dnešní zkušenosti si budu kupovat mlýnek na maso. Prodavačku u řezníka jsem požádala o namletí masa. Když mi ho vážila před namletím ho bylo 926 gramů a za tolik i zaplatila. Odešla s ním aby mi ho namlela. Maso jsem si donesla domů a převážila ho bohužel až doma. A to už vážilo pouhých 672 gramů. Kde se asi ztratilo těch 254 gramů?
Anuše Kejřová,také kdysi dávno napsala kuchařku pro svou dceru..bohužel dcera měl apohřeb v den, kdy kuchařka vyšla...zemřela tuším na záškrt...Kuchařku paní Anuše Kejřové mám doma, starou,ohmatanou a přesto branou s láskou do ruky..vařit podle ní je něco nádherného.....
Fuj. Jíst mrtvoly zvířat, když lidské tělo toto vůbec nepotřebuje - jenom z rozežranosti
Vida. Zatím 3 lidi neznají svojí vlastní anatomii.
Hm, nejlepší je řezník který vám "namele"? Já bych namlel většině řezníků, protože jim jde jen o kšeft. Za těch "komunistů" sice bylo masa málo, ale bylo to maso. Ne to co se dnes "nakřehčené vodou" prodává. Kdyb ybývalý soukromý řezník vstal z hrobu a přišel si pro maso a uzeninu, asi by se moc divil, čím nás to v této "demokracii" krmí.
Zatím je její knížka naprosté zklamání. Recepty moc nefungují a v knize chybí i pořádný rejstřík. Najít recept pak dá dost práce. A její boloňská je ostuda.
Nejhorsi reznik je ten ktery prodava HALAL maso Tzn maso ze zvirat podriznutych pri vedomi vice na http://www.stophalal.cz/
však si ho nemusíte kupovat, pokud Vám to nepřikazuje víra.....
V článku před cca 2 roky - Svíčková podle Kuchařky pro dceru nadchla geniální jednoduchostí - doporučuje tahle skvělá kuchařka dělat svíčkovou z kližky.....
Florentýna - to je ta paní, která se svou restaurací zkrachovala?
Maso si melu sám a vím co chci nepotřebuju radit. Snad jen s tím kde mají kvalitní zabíjačkové dobroty. Jitrnice se nedají žrát. Je to všechno tak jemně namleté že to je spíš paštika a ne jitrnice.
Dobře zaplacená reklama řezníka Kšány-měla jsem tu čest a pokud dobrý řezník se vykecává dlouhé minuty s každým, kdo ani nepozná druhy masa-tak se směji.Dokonce i když mu řeknu co chci konkrétně za maso je tak oprsklý ,že se ptá jako debila co z toho budu vařit.Poněkud nepřijatelné.
Mno, asi takhle Lado, zkuste Albert nebo Billu