- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ten losos vypadá dobře, toho si uvařím dvojtou porci.
V 80 tých letech jsme ho na základce v jídelně neměli.
Tak jsem si toho lososa včera uvařil, moje fotka: http://goo.gl/6HV9o
Pochybuju,že by děti ocenili to množství zeneniny,co v těch jídlech je,a ještě takhle viditené.
Pokud je k tomu vedené doma, tak není problém
jo,super oběd,za další dvě hodiny má dítě hlad ....
To jako že by děti měly dostat flák uzenýho 5x do týdne, aby nedejbože nechtěly za tři hodiny svačinu?
Ano, pangasius s eidamem, to je kulinářský zážitek!
no ono dát si lososa v školní nebo závodní jídelně chce taky dávku odvahy
Jen takový dotaz: Na kolik vyjde jedna porce? Tak 45-50 kč a to nepočítám provoz jídelny a platy zaměstnanců. V reálu je jaksi bohužel nutné za 25 kč, které platí rodiče vykouzlit hlavní jídlo i polévku (ačkoliv jí děti zásadně nejedí) a jednou dvakrát do týdne nějaký ten salát či zákusek.
V podmínkách probíhajícího kola je, že nesmí přesáhnout 34 Kč na porci.