Diskuze

Zkuste Ga Kari, polévku Pho Bo či Rendang podle šéfkuchaře SaSaZu

Asijská kuchyně má snad tisíce chutí, kvůli kterým ji zbožňují nejen gurmáni, ale i obyčejní jedlíci na celém světě. Jídlu z východu propadl i izraelský šéfkuchař Šahaf Šabtaj, který přes čtyři roky působil v námořním komandu. Naštěstí ale brzy vyměnil zbraň za vařečku a momentálně velmi úspěšně vede pražskou vyhlášenou restauraci SaSaZu. Osmi z úžasných asijských chutí věnoval i svou vlastní kuchařku, ze které vám nabízíme tři ochutnávky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ženy .... nejdříve zkuste "něco", třeba i jen z české kuchyně uvařit ;-)

1 1
možnosti
Foto

Umím šoulet. A čočku s uzeným, počítá se to?

1 0
možnosti
Foto

Polévku Pho nenabízí každá Asijská restaurace, třeba v indických ji nemají vůbec (a to je Indie v asii) a v čínských restauracích ji taky nemají. Ona je ta Asie dost velká a bylo by záhodno jednotlivé regiony rozlišovat. Asi si otevřu evropskou restauraci a budu tam matlat francouzskou, italskou a bulharskou kuchyni dohromady, vždyť je to fuk, ne?

1 0
možnosti

A93d40a89m 12R47y96c76h33l82ý

15. 1. 2013 10:27

Vážně ,miluji tyhle recepty, kde jsou ingredience, které slyším poprvé a ani nevím kde je koupit. To si raději do té hospody zajdu

1 0
možnosti

pokud něco neznám a zajímá mě to, zjistím si to

1 1
možnosti

J33a98n 72J66a20r24o62s

15. 1. 2013 5:06

Pokud nemate koreni five spice, lze doma namichat: anyz, fenykl, pepr, zazvor a skotice

1 0
možnosti

mohl by vařit místo Babici na Nově....

2 6
možnosti