Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vejce k snídani třikrát jinak: jako omeleta, v ciabattě nebo na toastu

Víkendové snídaně si rádi užijí i ti, kdo v týdnu před odchodem do práce sotva usrknou pár kapek horkého čaje. Využijte sobotního nebo nedělního rána k tomu, že překvapíte rodinu nebo partnera vaječnou snídaní, jak se patří. Na své si přijdou jak milovníci omelet, tak zastánci volského oka či zatvrzelí "míchači". I tahle klasika se však dá připravit trochu jinak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J59i26ř79í 17F36r77a48n13t86a 8351517341130

Omeleta se syrem ... a co mam delat s temi zbylymi tremi ctvrtinami vajecne hmoty? Vylit do kanalu?

Trochu mi tam neco chybi...:-P

+1/−2
5.1.2013 13:34

J67a65n16a 38H79e33ř14m95a18n21o63v29á 6200913201417

Má to být pro 4 osoby, takže postup zopakujeme 4x.

+2/0
5.1.2013 14:29

J58i88ř26í 10F80r14a14n91t39a 8801317521270

Uz mi to mezitim taky doslo, jen mi to nezapalilo hned a musel jsem si to precist 3x. A prispevek se bohuzel neda smazat ;-(

Kdyz je blba hlava...

0/0
5.1.2013 19:55







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.