Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Letos zkuste třeba kapří hranolky, říká gurmán Pavel Maurer

"Kapra jsem bohužel jedl většinou špatně udělaného, bahňáka, rozměklotinu. Musím říct, že znám málo restaurací, které umějí udělat dobrého kapra. Je to naše ostuda," říká známý profesionální gurmán Pavel Maurer.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J55i25n75d65ř32i34c61h 85T57u55č92e14k 3562885276935

"Letos zkuste třeba kapří hranolky" Děkuji nechci. A nechte si laskavě své přemoudřelé rady vynášené rozkazovacím způsobem pro někoho, kdo vám to sežere, doslova... Já kapry ani hranolky totiž nežeru. Rv

0/−1
25.12.2012 16:39

K78a19r75o15l97í54n48a 19K95y85s95e85l24o33v56á 9272612531625

Gurmán? Snad gurmet, ne? :-)

+2/−1
23.12.2012 17:00

M30a93r60t44i17n 89F27i32l11a 5982791723986

Nemůžeš přece po novinářích chtít, aby rozuměli tomu, co píšou ;-) Základní pravidlo zní: Když cizím slovům nerozumím, tak je nepoužívám...

+1/0
23.12.2012 23:07

P71e21t76r 12H62a78h80n 1693299896508

Jenže se zapomnělo, že Šupina i Šupinka jsou do kvality již minulostí. Nějakou dobu to běželo setrvačností po tragické autonehodě majitelů, ale dnes už je sázkou do loterie si tam něco objednat. A jejich druhá specialita - kapří špíz - už se vůbec vytratila...

0/0
23.12.2012 15:55







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.