Diskuze

Hromada masa, chlad a slivovice. Jak to vypadá na domácí zabijačce

Neopakovatelnou atmosféru domácí zabijačky v Hřivínově Újezdu na pomezí Valašska a Slovácka zažil redaktor MF DNES. Byl to rituál, ale taky pořádná dřina pro Josefa Kudláče a jeho pomocníky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mmmmm čerstvé oškvarky přímo z kotla.Mňam . Nebo výpečky z ČERSTVÉHO masa.:-):-):-):-):-)R^R^

1 0
možnosti

J10a73n 62H47l19a86v95a37t72ý

25. 11. 2012 13:53

Včera jsem se vrátil z jedné takové zabijačky. Byla hezky po staru bez nenechavých rukou státu, nezdaněná domácí slivovice, pašík doma chovaný, zabitý bez zvěrolékaře, maso se dalo i sousedům. A Kalousek utřel nos :)

13 0
možnosti

cekal jsem, ze se tady ozve nejaky vegetarian...

2 0
možnosti