Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vepřová, telecí i jehněčí. Ty nejlepší nedělní pečeně

Pořádný kus masa a dost času. To vám stačí na to, abyste zaplnili žaludky celé rodiny a ještě sklidili chválu za své kuchařské umění. Podzim je navíc pro taková sytá jídla ideální dobou. Zahřejí zevnitř a zlepší náladu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J68a14n 88K15o52m61á19r21e26k 5925758559123

co je to mangold??

0/0
17.11.2012 11:48

T66e35r55e46z50a 40H12o30l25á 4984283123487

proč nemrknete na Google? :)

0/0
17.11.2012 16:45







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.