Diskuze

Jak na zvěřinu? Šéfkuchaři vám poradí, co s jelenem nebo kancem

Zvěřina je jedním z nejlákavějších symbolů podzimu. Je navíc nejen chutným zpestřením našeho jídelníčku, ale také je dietní a zdravá. Její příprava přitom není zdaleka tak složitá, jak by se mohlo zdát. Nechte si poradit od tří zkušených šéfkuchařů, jak na to.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

Zvěřina je výborná na jakýkoliv způsob. Za nejlepší zvěřinu považuji pečeného bažanta se slaninou a divokým kořením, zaječí zadek se smetanou omáčkou a knedlíčkem, klasickou svíčkovou ze srnčího krku a plecka a pak samozřejmě klasický jelení biftek a kančí hřbet jako přírodní medailonky :-P

0 0
možnosti
ZS

Alowen

1. 11. 2012 10:26

Velmi dobré je zvěřinu naložit na svíčkovou. Takové mladé srnčí, to je panečku lahůdka, mňam

0 0
možnosti