Ona

Diskuze

Švestky třikrát jinak: marinované, jako omáčka k masu i v perníku

Jednou z nejbáječnějších chutí podzimu jsou švestky, slívy neboli kadlátka. Nejlepší jsou samozřejmě čerstvě utržené ze stromu, ale když se úroda vydaří, najdou spoustu využití v kuchyni. A to nejen do buchet nebo povidel, ale třeba také jako rafinovaný předkrm nebo v podobě omáčky k masu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

trasa G brněnského metra

9. 10. 2012 9:22
Jedině na qas ...

:-P

0 0
možnosti
ML

tryskomys

6. 10. 2012 22:12
Nejlepší švestky

jsou v tekuté podobě. Teď už jsou všechny v bečce:-) článek vyšel se zpožděnímRv

0 0
možnosti
VV

viny.had

6. 10. 2012 18:10
Jedině v přepálené čiré podobě.

;-DR^

0 0
možnosti
H

hlista

6. 10. 2012 15:11
vždyť už je

dávno po švestkách :-P

5 0
možnosti
SZ

st.1

6. 10. 2012 22:10
Re: vždyť už je

jj už ani není co do sudu

0 0
možnosti
B

bubakovababa

6. 10. 2012 13:37
kdo přišel

na to že nejlepší je čerstvě utržená ze stromu ????

0 0
možnosti
D

DrPrHrBr

7. 10. 2012 19:46
Re: kdo přišel

Blbost! Je to nevypeckovaný, plný cukru....

0 0
možnosti
IV

ach jooo

6. 10. 2012 11:16
susene?

To ma fakt vyznam - kdyz je nadbytek cestvych svestek, tak udelame clanek s recepty ze svestek susenych, kterych je po cely rok hafo.

0 0
možnosti
MP

martas38

6. 10. 2012 11:18
Re: susene?

Nadbytek čerstvých? Nám už skoro měsíc kvasí v sudu. Ten článek přišel s křížkem po funuse.

0 0
možnosti