Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Polévka gazpacho

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J52a46n 51K15r11u66p14k21a 4866218615632

Gazpacho je fajn, ale vic mi (i rodine) chutna salmorejo (vlastne to je jednodussi gazpacho bez cibule (a mandli)). Na horke letni dny je to idealni :-) 1) Poprve slysim, ze se do gazpacha davaji mandle, ale sto lidi ... 2) Rajcata doporucuji oloupat, rozdil v jemnosti je velmi patrny, 3) "Dozdobit" se to da ruznymi zpusoby, i vajickem varenym natvrdo, tunakem, starym kozim syrem apod.

+1/0
8.7.2015 8:26

T30o93m25á82š 35S60m68é34k17a12l 4557411499893

"Ta polevka je studena! Ohrejte ji!" Rimmer

+13/0
8.7.2015 8:07

M64a44r38i14e 15D47a53n88č97á50k47o13v25á 5585228663396

Rimmre, jsi jen hologram, stejně bys ji nesněd´:-)

+1/0
8.7.2015 9:37

J12i42ř47í 32F83r13o83l84e70c 7325964502957

A pak si dame panaka... horkyho? :-D

+1/0
8.7.2015 19:22

T14o11m25á46š 31J74u16r81e72č18k74a 3323532769783

Já se budu smát zatímco ty budeš srkat svou vařící polévku Gaspáčo;-D

+1/0
9.7.2015 7:59







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.