- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vyrobit doma smaženou zmrzlinu je výkon hodný pevných nervů, teplota na smaženou zmrzlinu před obalením je -40°C pří teplotě domácího mrazáku cca -18°C -20°C je potřeba značná rychlost.
Kde mají na te fotce u prostredniho receptu tu smazenou zmrzlinu? myslim ze to vice pripomina skubanky a ke smazenymi to ma hooodne daleko
to velké, kulaté a zlatavé uprostřed talíře, to je ta smažená zmrzlina...
ona je obalená ve strouhance, víme? jinak by to smažení zřejmě nepřestála v polotuhém stavu.
Bych se musel stydet za titul SEF KUCHAR,kdyz tady doporucuje recepty z kupne hnusne zmrzliny!!
Onadnes nás sice každou chvíli masíruje články o hubnutí, ale pak vypustí do světa článek s recepty, které si může bez výčitek dopřát tak maximálně člověk, co týdně odsportuje několik hodin (proti tomu článku nic nemám, ale ta formulace první věty. "K létu patří nejen odpočinek u vody nebo výlety, ale také malé sladké hříchy, které si můžeme vzhledem k větší prázdninové aktivitě dopřát bez výčitek svědomí."), ta je přímo žalostná.
Oproti těm dvěma dalším, se dá ještě skousnout to cappuccino. Ty další dva dezerty jsou kalorické pumelenice.
Ta šlehačka v ingrediencích je na šlehání, nebo na rozpuštění té čokolády? Každopádně jim tam něco chybí. Podle obrázku ale ta čokoláda zřejmě není rozpuštěná ve smetaně, je na to moc tmavá.
"ozdobíme ušlehanou šlehačkou". To je snad jasný popis toho, co se se šlehačkou mělo udělat