Diskuze

Letní hříchy: jahodové cappuccino, smažená zmrzlina a banán s mandlemi

K létu patří nejen odpočinek u vody nebo výlety, ale také malé sladké hříchy, které si můžeme vzhledem k větší prázdninové aktivitě dopřát bez výčitek svědomí. Zkuste si doma připravit třeba lahodný dezert s ovocem a zmrzlinou podle šéfkuchaře pražské restaurace U Schnellů Jana Bartáka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Sn.iper

11. 8. 2012 20:34
??

Vyrobit doma smaženou zmrzlinu je výkon hodný pevných nervů, teplota na smaženou zmrzlinu před obalením je -40°C pří teplotě domácího mrazáku cca -18°C -20°C je potřeba značná rychlost.

1 0
možnosti
ZM

zuzamed

11. 8. 2012 19:32
prostřední recept

Kde mají na te fotce u prostredniho receptu tu smazenou zmrzlinu? myslim ze to vice pripomina skubanky a ke smazenymi to ma hooodne daleko

0 0
možnosti
MV

everlasting

13. 8. 2012 11:26
Re: prostřední recept

to velké, kulaté a zlatavé uprostřed talíře, to je ta smažená zmrzlina...

ona je obalená ve strouhance, víme? jinak by to smažení zřejmě nepřestála v polotuhém stavu.

0 0
možnosti
B

bojimbojim

11. 8. 2012 18:31
!!

Bych se musel stydet za titul SEF KUCHAR,kdyz tady doporucuje recepty z kupne hnusne zmrzliny!!

0 0
možnosti
MV

everlasting

13. 8. 2012 11:22
Re: !!

kupte si nehnusnou... i taková existuje.

1 0
možnosti
OM

L. D. Trockij

11. 8. 2012 14:44
Přátelé, já se musím smát

Onadnes nás sice každou chvíli masíruje články o hubnutí, ale pak vypustí do světa článek s recepty, které si může bez výčitek dopřát tak maximálně člověk, co týdně odsportuje několik hodin (proti tomu článku nic nemám, ale ta formulace první věty. "K létu patří nejen odpočinek u vody nebo výlety, ale také malé sladké hříchy, které si můžeme vzhledem k větší prázdninové aktivitě dopřát bez výčitek svědomí."), ta je přímo žalostná.

;-D

0 0
možnosti
OM

L. D. Trockij

11. 8. 2012 14:48
Re: Přátelé, já se musím smát

Oproti těm dvěma dalším, se dá ještě skousnout to cappuccino. Ty další dva dezerty jsou kalorické pumelenice.

0 0
možnosti
JB

Bereniké

11. 8. 2012 12:54
Nějaké nejasné, ten poslední recept

Ta šlehačka v ingrediencích je na šlehání, nebo na rozpuštění té čokolády? Každopádně jim tam něco chybí. Podle obrázku ale ta čokoláda zřejmě není rozpuštěná ve smetaně, je na to moc tmavá.

0 0
možnosti
Y

Yanajedna

11. 8. 2012 13:11
Re: Nějaké nejasné, ten poslední recept

"ozdobíme ušlehanou šlehačkou". To je snad jasný popis toho, co se se šlehačkou mělo udělat :-)

0 0
možnosti