Diskuze

Česká ryba není jen kapr. Připravte si třeba sivena podle šéfkuchařky

Zatímco v Evropě jsou sladkovodní ryby poměrně oblíbené a průměrný Evropan jich spořádá pět kilo za rok, v České republice činí průměrná roční konzumace pouze 1,4 kg na osobu. Obliba grilování sice pomalu vrací českou rybu na naše talíře i jindy než na Vánoce, přesto ještě máme co dohánět. Zkuste se inspirovat třeba od šéfkuchařů a šéfkuchařky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

skywolf

24. 7. 2012 15:26
Pstruzi

Pstruh je skvela a vdecna ryba, toho se asi nikdy neprejim.

Kapra na druhou stranu opravdu nemusim. Jist se to da, ale proc bych to proboha jedl, kdyz skoro cokoliv jineho na trhu je chutnejsi.

0 0
možnosti

cport

24. 7. 2012 21:20
Re: Pstruzi

to je holt vec nazoru a to je na tom fajn. Ja zase nemusim pstruha a kapra povazuji za jednu z nejlepsich ryb, vlastne nejlepsi sladkovodni. ;-)

0 0
možnosti

agent_A54

24. 7. 2012 13:07
Já myslím, že

ještě několik Fukušim + další neomezené odhazování plastů do moře + další užívání rtuti do všeho možného + atd. atd. a příjde den, kdy mořské ryby nebudeme moci jíst. A pak bude český kapr i jiné sladokovdní ryby... na světových trzích velice drahou pochoutkou... Naše děti a vnoučata nám budou děsně děkovat a div se nepřetrhnou, abychom měli za to krásné duchody....

0 0
možnosti

Želvák před smazáním

24. 7. 2012 11:12
...

Neni nad cerstvyho Pstruha, pekne na gril.

1 1
možnosti