Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Čtenářskou grilovací soutěž vyhrál recept na krkovici s černým pivem

Grilování je móda, životní styl i oblíbená prázdninová zábava mnoha z nás. I proto jsme čtenáře a čtenářky na konci června vyzvali k soutěžení na toto žhavé téma. Z desítek zajímavých soutěžních receptů jsme vybrali tři, které nás nejvíc zaujaly. Na prvním místě se pak umístila krkovička na pivě od Aleny Hušnerové.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

the 2nd

půl sklenice piva

může mi někdo říci, kolik to je? To je takový babičkovský recept - trochu toho, ještě tohle, špetku tamtoho....no však uvidíš jak to bude vypadat ;-D

0/0
5.7.2012 21:32

PeeFee

Eh..heh...

Vážně mi neni jasný,jak jako může vyhrát nějakej recept,kde figuruje kečup? To rovnou mohli označit za vítěze karboš z mekáče...

+2/0
5.7.2012 11:06

magazin.5

Re: Eh..heh...

Ono asi jde taky o to, jaký je to kečup.Jestli z nějakého superhyper marketu se 16% rajčat, nebo domácí, jen z rajčat.

 

Tohle ale asi nebylo soutěž topten ale pro obyčejný lidi s obyčejnými receptama. Nesponzoroval to Michelin ale dodavatel grilovacích potřeb pro většinu.

0/0
5.7.2012 11:26

PeeFee

Re: Eh..heh...

Aha a to znamená,že tam nemůžu dávat normální suroviny,ale kečup? Co takhle protlak? Nebo si ten kečup udělat sám?

0/0
5.7.2012 11:55

magazin.5

Re: Eh..heh...

A o čem píšu já?

 

nebo je dnes na někoho až moc teplo? ;-D

0/0
5.7.2012 12:24

PeeFee

Re: Eh..heh...

Já tam prostě vidim napsanej kečup a ne protlak nebo domácí kečup z rajčat...

0/0
5.7.2012 13:18

Datel 15

Re: Eh..heh...

Co je na kečupu špatného, pokud je kvalitní. No jo on Zdéňa řekl, že kečup je špatný áno,

+1/0
5.7.2012 17:36

PeeFee

Re: Eh..heh...

Na kečupu neni nic dobrýho. A nevim kdo je ten váš Zdéňa.

+1/−1
6.7.2012 22:07

Braniik

Re: Eh..heh...

V tomto recepte by mi ten kečup asi až tak nevadil, skôr ma udivuje recept z druhého miesta - maggi, vegeta, karí, worchester...

0/0
5.7.2012 18:19

Jura444

Dobrý je grilovaný bůček

Ale chce to přípravu ( http://www.nasehobby.cz/chvala-dobre-nasoleneho-bucku/#more-6016). Práci to nedáí žádnou, vyplatí se to, je jen otrava, že to tak trvá.

+1/0
4.7.2012 19:05

Bairich

Re: Dobrý je grilovaný bůček

co je to za blbost. Neměl být odkaz http://www.nasehobby.cz/chvala-dobre-nasoleneho-bucku/ ? To mi to trvalo, než jsem to našel...

0/0
4.7.2012 22:54

magazin.5

Re: Dobrý je grilovaný bůček

Co na tom chcete hledat? Nebo vám trvalo najít úvodní odstavec článku? A ten posuvník vlevo ve vašem prohlížeči jste taky nenašel?

0/0
5.7.2012 11:23

magazin.5

Re: Dobrý je grilovaný bůček

Nebo vpravo, podle vkusu každého s.....urfera?

0/0
5.7.2012 11:23

eduacz

TO je teda recept

typu dejte tak kecup, ajdam, pívo.

+2/0
4.7.2012 14:13

lamalucni

Re: TO je teda recept

Hlavně že si manža mlaskal;-D

0/0
5.7.2012 8:28

Mončí2

Re: TO je teda recept

no jo a co mimísek?

0/0
6.7.2012 23:31

chacharostravsky

Re: TO je teda recept

podle toho složení to nebude nic moc, souhlas...

0/0
5.7.2012 20:06

fak

Re: TO je teda recept

a když nemáte kečup, tak tam nedávejte nic;-)

0/0
6.7.2012 22:32

picky

A jak vypadá to vyhlazené pivo?

Jako že klouže hladce do krku? ;-D;-D;-D

+2/0
4.7.2012 12:46







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.