Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Salát z grilovaného lilku

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

I34v12a74n84a 26D71v64o94r36a48k38o97v50a 6655967220423

Já ho osušený naložím do oleje s nasekanými  bylinkami ( pažitka, bazalka, petrželka a určitě česnek nebo co dům dá), nechám chvilku " nasát" a pak ho fláknu na gril- paráda.

0/0
10.7.2015 18:41

K20a86t71e70ř27i91n28a 85V93a88š55á70k49o67v72á 5371352449815

Smetana netreba, grilovany lilek je vyborny sam o sobe :)

0/0
9.7.2015 17:16

H47e46l58e20n94a 39P49a88r71d48u16b25s85k13á 1709802451501

A kde je ten salát? Já vidím grilovaný lilek zakydaný kysanou smetanou....:-P

+3/0
9.7.2015 13:57

M19a62r41i57e 92D97a84n69č15á79k77o88v40á 5765378713766

tohle není salát, je to prostě grilovaný lilek :-)

+3/0
9.7.2015 8:39

P59a71v49l22a 59N31o61v78á 3965328509480

Tak tím grilovacím kořením jste to trochu zabili :-P

+1/0
9.7.2015 8:21







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.