- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ale já raději třeba s malinama, jahodama, švestkama a omáčku na něj nepřipravuji tak komlikovaně, jak popisují.....
To jsem nikdy nepochopila, co je na roztrhané palačince. Já se naopak snažím, aby byly neroztrhané.
Delam si ted bublaninu skoro porad, stridam tresne a jahody, mame jich tolik ze nevim co s nima :-) Jo, na bublaninu je lepsi najit si mene pracny recept bez bilkoveho snehu, to zbytecne zdrzuje a slehackova bublanina bez snehu je uplne chutove stejna jako ta se snehem, jen o dost rychlejsi.
Mě třeba nic, jenom čas na trhání, takže klid
Mně ani ostatním členům rodiny tepelně upravené třešně nechutnají, nemají skoro žádnou chuť. Nejsou to náhodou původně recepty s višněmi, akorát blbě přeložené? Protože například višňové knedlíky jsou skvělé, ty dělám pokaždé, když se k višním nějak dostanu, stejně tak bublaninu jedině s višněmi. Třešně jsou dobré syrové, nejlépe konzumované hned na stromě, ale na tepelnou úpravu jsou lepší višně.
Na knedlíky i na bublaninu se běžně používá obojí. I když chuťově je to opravdu každé něco jiného.
ale ja měla na jednom stromě asi 5 třešní. I merunky zmrzly