- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To je zase exotická blivajzna.... Článek převzatý odkud? Avokáda tady nerostou!
.
Hele, je začátek června... co si takhle zjistit, co právě dozrává na polích a zahradách tady v ČR? Takoví Slovinci a Chorvati mají každé jaro (začátek května) všude jen špargl (chřest) ... v každé restauraci - s chřestem tohle, s chřestem tamto ... u každé silnice-okresky sedí ob pár set metrů babča a prodává "špargl".
zhýčkaný ale od receptu požaduji složení : mouka, sůl, pepř apod. a ne kupte krabičku směsi tu promíchejte s jinou směsí a to dejte na placky upečené v minulém desetiletí.
rozhodne patri kaše z tmavych fazoli, jinak je to stale jen taco!!! nez zacnete psat clanek, zjistete si fakta!!
Ona se totiz ta rada potravin, kterou autorka propaguje, jmenuje Santa Maria Tex Mex.
Kazdopadne ma to sve vysledky, dneska jsem kupoval v Globusu tortilly a kdyz jsem videl, ze jsou od Santa Maria, tak jsem radsi vzal od jineho vyrobce :)
provádí nějaký sociokulturní experiment? Něco jako Schopnost čtenářů tolerovat "recepty" z polotovarů v rámci snahy o pozvednutí příjmů autora za propagaci nepříliš kvalitních výrobků?
To uz maji lepsi jidlo i v TACO BELLu nebo DEL TACO. ( http://www.tacobell.com )
a ještě tam není Salsa Verde..to je paráda, kvůli ní máme hned 60rostlin, už aby byly :))
Taco shells nekupovat ty malé tvrdé. Je to sice tvarově připravené na tacos, ale chuťově mnohem lepší jsou klasické tortily nebo arabský chléb (prostě takové, aby se to dalo krájet nožem). Ty taco shels jsou strašně tvrdé, křehké a absolutně bez chuti. Zlatá tortila.
no klasicke "TACO SHELLS" jsou kukuricne a jsou fantasticke pokud se naplni temi spravnymi ingrediencemi. Jen se nesikovne ji. Lame se to a pada to vsude kolem. Jinac mnam....
Není nad opravdu fundovaný článek od autorky, která Mexiku evidentně rozumí. O mexické kuchyni a vaření obecně ani nemluvě. Evidentně expertka! Mám rád a vážím si iDNES za to, že férově označuje obchodní sdělení - placené komerční články a obdivuji podnikavé redaktory, kteří už evidentně přišli na to, že psát lze i za úplatu rovnou do vlastní kapsy, že s tím není zapotřebí obtěžovat vydavatele.
To může napsat jen idiot.
To je jako vydávat českou "čínu" za čínské jídlo