Diskuze

Burritos, quesadillas, tortillas a další Tex Mex jídla, co vás rozpálí

Mexická kuchyně je rychlá na přípravu, snadná i pro začínající kuchaře a kuchařky a přitom nabízí dokonalou souhru chutí a vůní, kterou ocení rodina k večeři i kamarádi na mejdanu. A pokud to máte rádi opravdu hot, nezapomeňte na pálivé papričky, které jídlu dodají ten správný říz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Glock Mark XXI

11. 6. 2012 13:00
PR jako vepř obecný

To je zase exotická blivajzna.... Článek převzatý odkud? Avokáda tady nerostou!

.

Hele, je začátek června... co si takhle zjistit, co právě dozrává na polích a zahradách tady v ČR? Takoví Slovinci a Chorvati mají každé jaro (začátek května) všude jen špargl (chřest) ... v každé restauraci - s chřestem tohle, s chřestem tamto ... u každé silnice-okresky sedí ob pár set metrů babča a prodává "špargl".

0 0
možnosti

rafton

11. 6. 2012 12:15
Asi jsem

zhýčkaný ale od receptu požaduji složení : mouka, sůl, pepř apod. a ne kupte krabičku směsi tu promíchejte s jinou směsí a to dejte na placky upečené v minulém desetiletí.

0 0
možnosti

evelines

11. 6. 2012 11:12
Do burritos

rozhodne patri kaše z tmavych fazoli, jinak je to stale jen taco!!! nez zacnete psat clanek, zjistete si fakta!!

0 0
možnosti

Ravenek

11. 6. 2012 3:31
Pro ty, kteri se rozciluji nad pouzitim Tex Mex

Ona se totiz ta rada potravin, kterou autorka propaguje, jmenuje Santa Maria Tex Mex.

0 0
možnosti

Ravenek

11. 6. 2012 3:32
Re: Pro ty, kteri se rozciluji nad pouzitim Tex Mex

Kazdopadne ma to sve vysledky, dneska jsem kupoval v Globusu tortilly a kdyz jsem videl, ze jsou od Santa Maria, tak jsem radsi vzal od jineho vyrobce :)

0 0
možnosti

FirstIdea

10. 6. 2012 9:31
Autorka

provádí nějaký sociokulturní experiment? Něco jako Schopnost čtenářů tolerovat "recepty" z polotovarů v rámci snahy o pozvednutí příjmů autora za propagaci nepříliš kvalitních výrobků?

3 0
možnosti

Štěpán Binko

10. 6. 2012 11:07
Re: Autorka

;-DR^

1 0
možnosti

Kapitalista-telem-i-dusi

9. 6. 2012 23:45
no recepty jako krava ...

To uz maji lepsi jidlo i v TACO BELLu nebo DEL TACO. ( http://www.tacobell.com )

0 0
možnosti

Thaliano

9. 6. 2012 22:33
No

a ještě tam není Salsa Verde..to je paráda, kvůli ní máme hned 60rostlin, už aby byly :))

0 0
možnosti

Tuareg

9. 6. 2012 21:50
Upravil bych recept na tacos

Taco shells nekupovat ty malé tvrdé. Je to sice tvarově připravené na tacos, ale chuťově mnohem lepší jsou klasické tortily nebo arabský chléb (prostě takové, aby se to dalo krájet nožem). Ty taco shels jsou strašně tvrdé, křehké a absolutně bez chuti. Zlatá tortila.

0 0
možnosti

Kapitalista-telem-i-dusi

9. 6. 2012 23:41
Re: Upravil bych recept na tacos

no klasicke "TACO SHELLS" jsou kukuricne a jsou fantasticke pokud se naplni temi spravnymi ingrediencemi. Jen se nesikovne ji. Lame se to a pada to vsude kolem. Jinac mnam....

0 0
možnosti

Štěpán Binko

9. 6. 2012 20:28
Mám rád a vážím si iDNES.CZ!

Není nad opravdu fundovaný článek od autorky, která Mexiku evidentně rozumí. O mexické kuchyni a vaření obecně ani nemluvě. Evidentně expertka! Mám rád a vážím si iDNES za to, že férově označuje obchodní sdělení - placené komerční články a obdivuji podnikavé redaktory, kteří už evidentně přišli na to, že psát lze i za úplatu rovnou do vlastní kapsy, že s tím není zapotřebí obtěžovat vydavatele. ;-DR^

5 0
možnosti

brezzinka3

9. 6. 2012 21:43
Re: Mám rád a vážím si iDNES.CZ!

R^

0 0
možnosti

bo.no

9. 6. 2012 20:07
Mexická kuchyně - Tex Mex

To může napsat jen idiot.

To je jako vydávat českou "čínu" za čínské jídlo ;-D

1 0
možnosti