Diskuze

Hamburger, vlajková loď americké kuchyně. Jak se mu daří v Praze

Americká kuchyně sice není jen hamburger. I tak je ale tahle rafinovaná mletá hovězí flákota splácnutá do nadýchané bulky a ozdobená zeleninou, sýrem a různými omáčkami srdeční záležitostí pro miliony lidí na celé světě. Zapomeňte na chvíli na fast foody a zkuste si pravou chuť Ameriky připravit doma podle receptů vyhlášených pražských šéfkuchařů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

opportunity

9. 6. 2012 18:22
Co to je?

BBQ omáčka? tekutý kouř? Ještě nějaká umělá hmota?

0 0
možnosti

Harriett

7. 6. 2012 22:45
Máslo

Myslím, že to bylo loni v pořadu "Šéf na grilu". Tam Pohlreich (teda jestli to fakt bylo tam) dával dovnitř té placky masa plátek másla. Pak teprve na gril. No a my to zkusili a už to nechci dělat jinak... ještě teď mi tečou sliny, jak strašně to bylo dobrý :D Ale je fakt, že dietka to není :D

0 0
možnosti

Lípa srdčitá

7. 6. 2012 19:09
Bože, kdy

už lidé pochopí, že hamburger nepochází a Ameriky, ale z Německa?

0 0
možnosti

tfujpm

7. 6. 2012 20:04
Re: Bože, kdy

v clanku je napsano ze je hamburger z USA? je tam jenom ze patri do americky kuchyne ...

0 0
možnosti

Rudla01

7. 6. 2012 12:13
Škoda, že se u nás

housky na burger téměř nedají sehnat. Člověk si je musí sám upéct...

1 0
možnosti

djcharlie

7. 6. 2012 13:46
Re: Škoda, že se u nás

Housky na hamburger mají v každym supermarketu ...

1 0
možnosti

jgoodman

7. 6. 2012 9:36
Hamburger nebo Burger?

Škoda, že v textu není zmínka o historii této "vlajkové lodě americké kuchyně".

2 0
možnosti

VOBISCUM

7. 6. 2012 6:50
Opravdová slaďoučká ňamka

Sadká houska musí být, aby zkaramelizovaný povrch po opečení nesákl sladké omáčky, majonézu, a další lahodné šťávičky. Když vidím děcka a -teens jak s vyvalenými kukadly hodují škálu těchto výrobků,  tak si vždy vybavím pasáže z literatury o manipulaci s lidmi. Když mi člověk tvrdí že rajská je hnus, protože je sladká a pak jsi jde zahodovat hamburger , tak co si člověk o něm může myslet. A takových lidí je řada. Peníze se vydělávají na hloupých lidech. To platí v obchodě i v politice.

Je to hnus , velebnosti.

Jinak každému co jeho jest, dobrou chuť.

1 0
možnosti

jgoodman

7. 6. 2012 9:37
Re: Opravdová slaďoučká ňamka

jen poznámku....majonéza se na opečenou housku dává proto, aby se šťávičky do housky nevsákly.....

0 0
možnosti

VOBISCUM

7. 6. 2012 6:39
Opravdová ňamka.

0 0
možnosti

captain cook

7. 6. 2012 6:14
osolime a opeprime az vytvarovany hamburger????

"Mleté maso upravíme do tvaru hamburgeru (alespoň 1cm na výšku), osolíme, opepříme a dáme zprudka péct na gril."8-o?Rv

Sul a pepr se davaji DO mleteho masa, aby se dobre promichaly, Nesypou se jen zevne na vytvarovany hamburger!

0 0
možnosti

autorigie

7. 6. 2012 7:39
Re: osolime a opeprime az vytvarovany hamburger????

Sypou. Já to tak taky znám. Prostě to tak Američani dělají. Možná ne všichni a všude.

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

7. 6. 2012 1:54
tekutý kouř

8-o

0 0
možnosti

Haluzorium

7. 6. 2012 4:04
Re: tekutý kouř

Jj, to bude dobrota. Vyrabi jedna firma na Ostravsku.

0 0
možnosti