Diskuze

Krkovička, kapr, špíz, sele aneb grilování po česku

Ryby, kuře, špízy, krkovice, my umíme žít! Poslední díl naší grilovací kuchařky jsme nemohli nevěnovat českým a moravským grilům a táborákům. Bez nich by léto nebylo létem, tak neváhejte a zapalujte.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŽM

Zofka2011

22. 10. 2012 10:51
Grilování je nej...

Musím říct, že ten, kdo objevil grilování, byl bůh. My na něm celá rodina ujíždíme od prvních teplejších dnů až do podzimu, grilujeme snad každý týden. Už jsme vyzkoušeli kdeco a nejvíc nám chutná krkovička, je taková nejšťavnatější. Docela často se s receptama inspirujeme na webu http://receptynagrilovani.cz, kde se dají najít i takové neobvyklé kombinace, přílohy, dipy, prostě všechno a už hodněkrát my vytrhli trn z paty, když třeba přijela návštěva a já chtěla udělat něco neobvyklého. Zdar grilování

0 0
možnosti