Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Krkovička, kapr, špíz, sele aneb grilování po česku

Ryby, kuře, špízy, krkovice, my umíme žít! Poslední díl naší grilovací kuchařky jsme nemohli nevěnovat českým a moravským grilům a táborákům. Bez nich by léto nebylo létem, tak neváhejte a zapalujte.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Zofka2011

Grilování je nej...

Musím říct, že ten, kdo objevil grilování, byl bůh. My na něm celá rodina ujíždíme od prvních teplejších dnů až do podzimu, grilujeme snad každý týden. Už jsme vyzkoušeli kdeco a nejvíc nám chutná krkovička, je taková nejšťavnatější. Docela často se s receptama inspirujeme na webu http://receptynagrilovani.cz, kde se dají najít i takové neobvyklé kombinace, přílohy, dipy, prostě všechno a už hodněkrát my vytrhli trn z paty, když třeba přijela návštěva a já chtěla udělat něco neobvyklého. Zdar grilování

0/0
22.10.2012 10:51







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.