- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tady článek sice možná někoho nadchnul, ale realita je o tom, že amíci to neumí a většinou to připálí, aby to mělo aspoň nějakou chuť.
Pohyboval jsi se zrejme v nejake "pozoruhodne spolecnosti".
V Cesku take najdes spoustu holek, ktere neumi uvarit ani vejce na mekko a z grilovacky kurecich kousku udelaji paskvil zvenku pripaleny, uvnitr syrovy.
protože v Čechách se obecně hlavně hodně kritizuje. Já kritizovat nebudu. Celý ten seriál o grilování mě vysloveně nadchnul, takže za něj moc děkuju.
Přiznám se, že kozí sýr mi vážně nechutná. Prostě z něj toho kopytníka cítím a nejsem sto to sníst.
200 gramove hamburgery tak maximalne 4-5 minut na jedne stane!! Jinak uz to neni unvitr ani trochu ruzove. A nenechavat dojit na grilu ze syrem - ten uz tam je potreba dat hned po otoceni na druhou stranu.
A jak uz nekdo dole pise, McDonalds zkusenost se nepocita!! Prave hamburgery jsou dobre a v malem mnozstvi docela zdrave. V Americe je problem, ze nekteri si daji k hamburgeru 1L coly a velky talir hranolek - tam jsou ty zbytecne kalorie. Pokud si das k hamburgeru salat jako prilohu, tak o muzes jist 2x tydne!!
no, pro zdrave stihle lidi no problem, ale na hamburger je dobre tucnejsi maso tak 25% tuku a to je pri 200g burgeru 50g zivocisneho tuku, nic pro tluste cechy
Místo kuřecích "paliček" - vykostěná šťavnatá horní stehna s křupavou kůrčičkou,
místo křidélek - křehká krkovička naložená tři dny v pivní marinádě s olivovým olejem,
místo mletého masa - steak z hovězí roštěné, která se předtím nechá vyzrát 4 týdny v ledničce.
Bon apetit!
jo, jo, jo! Proč budu ohlodávat kosti a kůži (paličky ještě jdou, ale křidýlka? To je snad odpad na polívku a ne maso, ne?), když si můžu dát kus masa? A proč, když už budu mít fakt pěknej kus hovězího, bych ho měla mlet? Mám zuby, ne? a maso má mít strukturu a šťávu! Zrát stačí i míň, je třeba se poptat řezníka, jak moc či málo vyzrálý už maso je.
No jistě, jen do nás cpát ty nechutné sr...y, po kterých se tloustne, pak to má vypadat, mraky obezních lidí, infarkty ve 35 letech a zdraví v pr...i. Jen tak dál.
Vím, že jste buď hloupej, nebo trollujete.
Ale co je za nechutné sr---y na tom, když si sám umelete pěkný kus hovězího, uplácáte si ho s cibulí, a dáte ho do housky se zeleninou? My tam dáváme jablko, rajče, salát, trochu opečené slaniny a okurku.
Ne, že by to byl vrchol zdravé stravy, ale griluje se bez tuku a až na tu slaninu a bílou bulku tam teda nevidím nic extra kalorického. Pár kapek dresingu se dává na dochucení... Pořád mi to přijde lepší než typicky české knedlíky s omáčkou. To je celé jen voda s moukou...