Diskuze

Grilování po americku: barbecue i hamburgery, které vás nadchnou

Za oceánem milují zahradní posezení s přáteli, při kterých se stoly prohýbají pod vypečenými žebírky, kuřecími křídly či naducanými hamburgery, na které vám ani pusa nestačí. Jestli si chcete užít chuť pravé Ameriky, inspirujte se našimi recepty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lvy

31. 5. 2012 17:15
No jo, jenže kdo tam byl, tak ví svoje.

Tady článek sice možná někoho nadchnul, ale realita je o tom, že amíci to neumí a většinou to připálí, aby to mělo aspoň nějakou chuť.;-D

0 0
možnosti

captain cook

1. 6. 2012 13:04
Re: No jo, jenže kdo tam byl, tak ví svoje.

Pohyboval jsi se zrejme v nejake "pozoruhodne spolecnosti".;-)

 V Cesku take najdes spoustu holek, ktere neumi uvarit ani vejce na mekko a z grilovacky kurecich kousku udelaji paskvil zvenku pripaleny, uvnitr syrovy.Rv

0 0
možnosti

pefben2

31. 5. 2012 10:42
Že by men nadchnul hambáč, nebo BBQ?

;-D;-DRv;-D

0 0
možnosti

ppeppe

31. 5. 2012 9:45
A budu za trotla

protože v Čechách se obecně hlavně hodně kritizuje. Já kritizovat nebudu. Celý ten seriál o grilování mě vysloveně nadchnul, takže za něj moc děkuju. R^

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

30. 5. 2012 19:37
kozí sýr

Přiznám se, že kozí sýr mi vážně nechutná. Prostě z něj toho kopytníka cítím a nejsem sto to sníst. :-/

1 0
možnosti

captain cook

1. 6. 2012 13:05
Re: kozí sýr

ja take ne

0 0
možnosti

mici82

30. 5. 2012 16:15
Sirup

300ml javorového sirupu?? To bude dražší než to maso 8-o

0 0
možnosti

Premek11

30. 5. 2012 10:41
Hamburgery je potreba grilovat min!

200 gramove hamburgery tak maximalne 4-5 minut na jedne stane!! Jinak uz to neni unvitr ani trochu ruzove. A nenechavat dojit na grilu ze syrem - ten uz tam je potreba dat hned po otoceni na druhou stranu.  

A jak uz nekdo dole pise, McDonalds zkusenost se nepocita!! Prave hamburgery jsou dobre a v malem mnozstvi docela zdrave. V Americe je problem, ze nekteri si daji k hamburgeru 1L coly a velky talir hranolek - tam jsou ty zbytecne kalorie. Pokud si das k hamburgeru salat jako prilohu, tak o muzes jist 2x tydne!!

0 0
možnosti

janbrezen

30. 5. 2012 11:36
Re: Hamburgery je potreba grilovat min!

no, pro zdrave stihle lidi no problem, ale na hamburger je dobre tucnejsi maso tak 25% tuku a to je pri 200g burgeru 50g zivocisneho tuku, nic pro tluste cechy

0 0
možnosti

nonick

30. 5. 2012 9:06
A teď grilování po česku:

Místo kuřecích "paliček" - vykostěná šťavnatá horní stehna s křupavou kůrčičkou,

místo křidélek - křehká krkovička naložená tři dny v pivní marinádě s olivovým olejem,

místo mletého masa - steak z hovězí roštěné, která se předtím nechá vyzrát 4 týdny v ledničce.

Bon apetit! ;-)

4 0
možnosti

lajika

30. 5. 2012 11:57
Re: A teď grilování po česku:

jo, jo, jo! Proč budu ohlodávat kosti a kůži (paličky ještě jdou, ale křidýlka? To je snad odpad na polívku a ne maso, ne?), když si můžu dát kus masa? A proč, když už budu mít fakt pěknej kus hovězího, bych ho měla mlet? Mám zuby, ne? a maso má mít strukturu a šťávu! Zrát stačí i míň, je třeba se poptat řezníka, jak moc či málo vyzrálý už maso je.

0 0
možnosti

libortymes

30. 5. 2012 7:22
Gril po amicku

No jistě, jen do nás cpát ty nechutné sr...y, po kterých se tloustne, pak to má vypadat, mraky obezních lidí, infarkty ve 35 letech a zdraví v pr...i. Jen tak dál.!!

1 0
možnosti

MadYsha

30. 5. 2012 7:59
Re: Gril po amicku

Vím, že jste buď hloupej, nebo trollujete.

Ale co je za nechutné sr---y na tom, když si sám umelete pěkný kus hovězího, uplácáte si ho s cibulí, a dáte ho do housky se zeleninou? My tam dáváme jablko, rajče, salát, trochu opečené slaniny a okurku.

Ne, že by to byl vrchol zdravé stravy, ale griluje se bez tuku a až na tu slaninu a bílou bulku tam teda nevidím nic extra kalorického. Pár kapek dresingu se dává na dochucení... Pořád mi to přijde lepší než typicky české  knedlíky s omáčkou. To je celé jen voda s moukou...

11 0
možnosti

valoe

30. 5. 2012 5:14
No fuj

Proc to na tech fotkach maji spaleny?

0 0
možnosti

Mražená spermie

30. 5. 2012 6:59
Re: No fuj

také jsem si to myslel, než jsem ochutnal. R^

1 0
možnosti