Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Grilované ryby, špízy nebo souvlaki. Piknik jako u moře

Vzpomínáte na skvělé grilované ryby, na kterých jste si pochutnávali loni u moře? Přestaňte snít a dopřejte si grilování ve středomořském stylu klidně na chalupě. A nepůjde jen o ty ryby.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

kabalenka

změna masa

u toho špízu s cuketou a mletým masem bych spíše doporučovala krůtí mleté, je jemnější a hodí se k cuketě víc. Měla jsem tuto kombinaci v jiném receptu a bylo to naprosto úžasné.

0/0
23.5.2012 14:59

.zq.

koření

jsem opravdu ráda, že už odezněla doba grilovacího koření a lidé pochopili, že nejlepší chuti stejně dosáhnou jen se solí, pepřem, česnekem, čerstvou citronovou šťávou a bylinkami :)

0/0
23.5.2012 12:30

czakyyy

Středomoří

Tyyyyjo, jsem nevěděla, že zrovna losos a wasabi pochází ze středomoří ;-D...

0/0
23.5.2012 12:28







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.