- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
po dlouhé době užitečný text na idnes. A to jsem chlap a nepeču.
muffinky mi přijdou spálené a ten tvarohový koláč (na to že do něj patří 3 tvarohy) vypadá suše.
Buhvi, jestli ho opravdu pekla nebo jestli to neni jen ilustracni fotografie. Napadne se totiz podoba mrkvovemu dortu z Bakeshopu v Kozi ulici (mimochodem tam pecou opravdu vytecne), vcetne te male mrkvicky...
V češtině se ale běžně užívá ten kvíč.
aby to bylo více trendy ?
quiche je klasika, viz např. zde http://www.kucharka-recepty.com/quiche-s-bylinkami-1800
už vidím francouzské sedláky jak analyzujou jakou správnou mouku použít a jak doma maj pět druhů biomouk v devatenáctém či osmnáctém století. a protože ve francii je klasikou klasik normální hladká, tak asi co užívali ?
Tak ja myslim, ze v 19.stoleti byla mouka tedy zejmena bio :-). Rekla bych, ze se chemickymi hnojivy asi nehnojilo. Stejne tak, jako spalda byla tehdy uplne bezna obilovina.
Pri peceni Bananoveho dortu je dulezite je poradne vymastit pekac.