Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Grilovací příručka: Ty nejlepší steaky nejen z hovězího masa

Vyvezte grily z garáží a kůlen, sundejte je z půdy a kupte pytel uhlí. Sezona nejchutnějších mas, příloh i dezertů s vůní kouře je tady. Cokoliv chutná lépe na grilu než z trouby, takže udělejte z letošního jara a léta čas své grilovací tvůrčí vášně. My jsme tady s inspirací.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

employee

Který diletant psal ten článek? Nev

0/0
19.5.2012 14:01

employee

Re: Který diletant psal ten článek? Nev

...í to někdo? Nebyl to náhodou někdo z "křišťálu"???

"Hotové steaky necháme odležet tři až pět minut, aby se maso zatáhlo a nevytekla z něj šťáva."

Dál už jsem to nečetl - jdi se svými radami do p.r.d.e.l.e.!!! Jen děláte ze sebe a potažmo z těch, co se něco chtějí naučit, d.e.b.i.l.y!!!!!!!!!

0/0
19.5.2012 14:05

bard1

Uvodni obrazek :)

Jakmile nekoho uvidite, ze z grilu sundava maso tak, ze ho napichne na vidlicku jako u uvodniho obrazku tohoto clanku, tak ho hned necim majznete :-)

+4/0
16.5.2012 13:36

AAA2

Steaky potřeme olejem, osolíme a opepříme

nema se solit az PO peceni? nebo je to pri grilovani jedno?

0/0
16.5.2012 9:32

Lukas1000

Re: Steaky potřeme olejem, osolíme a opepříme

klidne pred polozenim na gril ... ale ne den predem.

0/0
16.5.2012 9:56

Dalos

Re: Steaky potřeme olejem, osolíme a opepříme

Radši před:-)

0/0
16.5.2012 10:14

Neutrální Nick

Re: Steaky potřeme olejem, osolíme a opepříme

Proč "radši"?

0/0
17.5.2012 8:40

Alowen

Re: Steaky potřeme olejem, osolíme a opepříme

solit než se dá na gril, nejlépe bezprostředně předtím, protože jinak pustí šťávu, což nechceme

0/0
16.5.2012 15:24

AAA2

Re: Steaky potřeme olejem, osolíme a opepříme

no prave proto aby nepustilo stavu se doporucuje solit az po peceni. teda aspon pokud se dela klasicky na panvi...

0/0
16.5.2012 16:02

Neutrální Nick

Re: Steaky potřeme olejem, osolíme a opepříme

Jojo, je lepší maso posolit až po grilování.

0/0
17.5.2012 8:40

Danny_Kay

Steak...

...hlavne ne krvav...jak vidim krvavy steak, tak mam tendenci zvratit obsah zaludku jeste nez e ho vubec dotknu...;-)

0/0
16.5.2012 9:27

Lukas1000

Re: Steak...

a dal?

0/0
16.5.2012 9:55

Dalos

Re: Steak...

Tak si ho nedávej a nepokukuj po cizích talířích:-)

0/0
16.5.2012 10:14

Ten, ktery tanci s hrochy

Re: Steak...

je mi te lito, btw mas pocit ze kdyz ukrojis maso tak z nej tece krev ?

0/0
16.5.2012 12:15

Alowen

Re: Steak...

nesmí z něj téct krev, ale šťáva ;-)

0/0
16.5.2012 15:25

Dalos

Myslím

že to patří spíš do rubriky Xman:-)

0/0
16.5.2012 9:19

Alowen

Re: Myslím

proč?

0/0
16.5.2012 15:25

tojsouveci

Tak

Tak výsledkem toho, že jsem si přečetl tento článek je to, že i takto po ráno se mně podstatně zvýšilo slinění.:-)

+7/0
16.5.2012 6:28

Don_Alex

Re: Tak

no asi tak nějak, a ikdyz sem po snídani, tak se mi zase dostavil silný pocit hladu....že já to četl....

0/0
16.5.2012 7:56

ivoš

Re: Tak

Pavlovův pes?

0/0
16.5.2012 11:49







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.