- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
takový pěkně pálivý jehněčí vindaloo, mňam mňam, mnohem lepší, než nějaká Čína
Ale v europe su tieto masove konverzie popularne, odporucam to jahnacie a tu rajskuu z koriandrom. Zasada je vsetko najlepsie zohnat cerstve,suroviny, aj jahnacie sa da v metre tusim
Uz to tak neni. Ted se tam stredni trida rozsupuje a kupuje maso jak nikdy pred tim.
Měla jsem to jednou v rámci degustačního menu a zapomněla jsem název. Byly smažené a vynikající
Kupte se časopis KA*TKA nebo velmi populární kuchař na B je má na svých stránkách...
presne,jinak tohoto frajera mam rad: http://www.youtube.com/watch?v=u6JI1lks10Q
směs do hlubší pánve: kousky masa (kuřecí, vepřové) + cibule na hrubší kousky + kolečka mrkve + růžičky brokolice (zeleninu nejlépe mírně předdusit zvlášť) + kari nebo masala + smetana.
salát: mrkev a salátovou okurku nakrájet na drobné kostičky + bílý jogurt + kari.
Osobně se oblizuju až za ušima, jen to píšu :-)
To je skoro stejně indický jako svíčková ... kari fakt není to, co by z ní udělalo indický jídlo ...
To ma ale asi tak spolecneho s Indii jako hovezi gulas...