- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
nebude to spíš také hodně tím, že zatímco starší ženy vařejí tučné pokrmy s masem a bez zeleniny, mladší ženy vařejí moderněji a zdravěji. Říká se, že čím více tuku, tím je pokrm chutnější, a je na tom alespon trochu pravdy. Takže, zatímco se partner u tchýně olizuje po smaženém pokrmu bez zeleniny a zakládá si na infart, tak strava kterou připravím já je daleko vyváženější a zdravější! A to snad stačí, ne?
Spíš to bude tím, že se průzkum dělal v Británii. Ale že je tuk nositelem chuti rozhodně platí, jen se to s ním musí umět.
Neživil by se dnes český národ totálním hnusem. Takže mladé dámy, hlavy vzhůru, kuchařský souboj s maminkou může skončit nejhůře remízou
mohu se zeptat na konkrétní hnus, kterám vás maminka krmila?Že to takhle dopadlo?
to já zas četla studii, že polovina mužů bojuje nebo bojovala se závislostí na alkoholu, víc než 80% mužů si dá denně alespoň skleničku vodky a 23% nepovažuje pivo vůbec za alkohol a nebojí se ho konzumovat ani během řízení auta. Alarmující, že? Ale taky to nebyl výzkum v ČR.
Alarmujiciho na to nic nevidim (krome alkoholu za volantem). Vzdy se pilo, pije a pit bude. Jen dnesni doba nahrava vsem choroboplnym studiim...
prej vařím dobře a když mi někdy řekne, že maminka to dělá jinak, tak mu prostě řeknu, ať jde k mamince. Nehledě na to jeho maminka jaksi vaří úplně v jiném státě, takže jinou kuchyni to by mě vždycky šlak trefil že to porovnává.
Já bejvala háklivá i na "jako od maminky". Už mě to přešlo.
Větší blbost jsem nečetl. Kdyby to začínalo slovem "lenost", tak snad. S přítelkyní vaříme společně nebo se střídáme. Vše z čerstvých surovin. Příprava jídla většinou trvá tak 20 - 30 minut a je to příjemný relax u kterýho pokecáme.. Línou čubu, která by domů přinesla konzervovaný polotovar bych nevpustil přes práh..
Dvacet minut? Z příloh za dvacet minut tak nejvýš ukrojíte chleba. Popř. tak na hraně se stihne uvaření těstovin, ovšem pouze za předpokladu, že je už koupíte jako hotový polotovar, domácí z čerstvých surovin fakt nestihnete. :-)
No tak babička je vynikající kuchařka (z povolání), mamča je vynikající kuchařka po babičce a moje drahá polovička je (s výjimkou dvou-tří jídel) ještě o kousek lepší kuchařka. A pak nemám bejt tlustej...
mladej právě dosmažil hromadu lívanců a voní celým bytem. Vhledem k tomu, že maminka by se mu na to v téhle pozdní na noc chvíli vybodla, tak se musel naučit sám.
Ježíš ty voněj, asi se půjdu projít.
Těžko říct. I když si umím vyměnit duši na kole, ráda nechám někoho jinýho, ať to udělá za mě, na servis se rychle zvyká.
Přestože mám jinak tchýni docela rád, tak vaří hodně blbě. Hlavně, že je té šlichty hodně.
Manželka pro změnu nevaří vůbec. Ztráta času, říká.
trávit celé dopoledne u sporáku taky by to vypadalo jinak. Já mám výhodu že manžel vydělává dost a ja jsem doma. Pěstuji zeleninu , chovám zvířata a starám se o damácnost. Dělám sýry tvaroh jogurty domácí šunku vše čerstvé. Manžel nechce abych se vrátila do práce. Mám jí dost doma
Nějak mě zarazila věta Manžel nechce, abych se vrátila do práce. A co chcete vy?