- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Na prkýnku a zmuchlaném papíru obložené lístky, které stejně nikdo nechce.
Co bych proboha dělal 25minut na omeletě? I s přípravou nezabere více než 5-8minut, a to ji nechávám na pánvičce cca. 3minuty. Rozhodně nedoporučuji jen tak vylít vejce na pánev a nemíchat, bude z toho jen přepečená placka a už vůbec né dopékat pod grilem...
ani nekonecny pocet studii lidi nepresvedci, ze zrani vejec ve velkem je zabiji. mohlo by to ve 21. stoleti vymizet alespon z tipu na jidlo v mediich.
žraní čehokoli ve velkém tě zabijí;-) Už jen proto, že ti chybí to ostatní:-)
Hned je videt ze pani autorka je "odbornice" Doporucuji anglicko cesky slovnik .. a juknout co znamena slovo "rump".
když budu mít na suroviny, budu mít určitě i na služku a kuchařku
vajicka, rajce a trochu bylinek nejsou drahe
Tak radit naklepat roštěnou je asi už na doživotní zákaz vstupu do kuchyně. Babica hadr.
když nemáte rozštěnou, použijte kuře, když němáte kuře, dějte tam kus hadru já vim
Nechcete rovnou dát celý článek s vaječnými recepty?
neni to provokace mne se cena vajec nezvedla ba naopak malinko klesla protože se snížila cena pšenice. A taky to není provokace
těším na sluníčkem ohřátá čerstvě utržená rajčata ale tento hnus ze superhypermarketu opravdu nepoužívám