Diskuze

Omeleta, špagety, rumpsteak. Teplá večeře za 15 minut

Nevíte, kam dřív skočit, ale hladovým krkům doma musíte něco naservírovat. Někdy to spasí pár krajíců se salámem nebo ohřáté párky, ale i večeře by měla mít nějakou úroveň. Ty naše ji mají, a přitom vám zaberou minimum času.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

igamenir

14. 3. 2012 15:14
To je servírování ...

Na prkýnku a zmuchlaném papíru obložené lístky, které stejně nikdo nechce.

0 0
možnosti

Fabarm

14. 3. 2012 9:05
?

Klepat steaky? To snad ne...8-o

0 0
možnosti

Milos1913

12. 3. 2012 17:44
Omeleta za 25minut?

Co bych proboha dělal 25minut na omeletě? I s přípravou nezabere více než 5-8minut, a to ji nechávám na pánvičce cca. 3minuty. Rozhodně nedoporučuji jen tak vylít vejce na pánev a nemíchat, bude z toho jen přepečená placka a už vůbec né dopékat pod grilem...;-(

0 0
možnosti

vrgf

10. 3. 2012 22:12
-

ani nekonecny pocet studii lidi nepresvedci, ze zrani vejec ve velkem je zabiji. mohlo by to ve 21. stoleti vymizet alespon z tipu na jidlo v mediich.

Rv

0 0
možnosti

net.Xtreme se nevzdává

11. 3. 2012 1:20
Re: -

žraní čehokoli ve velkém tě zabijí;-) Už jen proto, že ti chybí to ostatní:-)

0 0
možnosti

jerey

10. 3. 2012 19:36
Rumpsteak z rostene ?

Hned je videt ze pani autorka  je "odbornice" ;-D;-D  Doporucuji anglicko cesky slovnik .. a juknout co znamena slovo "rump".

0 0
možnosti

hujersehlasi

11. 3. 2012 8:24
Re: Rumpsteak z rostene ?

Rv

0 0
možnosti

orinka3

10. 3. 2012 19:01
pro koho jsou ty recepty?

když budu mít na suroviny, budu mít určitě i na služku a kuchařku;-D

0 0
možnosti

dscs

11. 3. 2012 2:23
Re: pro koho jsou ty recepty?

vajicka, rajce a trochu bylinek nejsou drahe

1 0
možnosti

Inkvizitor Johny

10. 3. 2012 17:42
Biftek

Tak radit naklepat roštěnou je asi už na doživotní zákaz vstupu do kuchyně. Babica hadr.

0 0
možnosti

adam72

11. 3. 2012 13:06
Re: Biftek

když nemáte rozštěnou, použijte kuře, když němáte kuře, dějte tam kus hadru já vim

1 0
možnosti

Mrs. Robinson

10. 3. 2012 16:05
Rumpsteak v večeři?

Vy provokatéři;-D;-)

0 0
možnosti

Jean-Luc Picard

10. 3. 2012 14:25
tak trošku provokace při ceně vajec, že?

Nechcete rovnou dát celý článek s vaječnými recepty?

3 0
možnosti

sn63

10. 3. 2012 14:33
Re: tak trošku provokace při ceně vajec, že?

neni to provokace mne se cena vajec nezvedla ba naopak malinko klesla protože se snížila cena pšenice. A taky to není provokace

0 0
možnosti

sn63

10. 3. 2012 14:18
už se

těším na sluníčkem ohřátá čerstvě utržená rajčata ale tento hnus ze superhypermarketu opravdu nepoužívám

1 0
možnosti