Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Omeleta, špagety, rumpsteak. Teplá večeře za 15 minut

Nevíte, kam dřív skočit, ale hladovým krkům doma musíte něco naservírovat. Někdy to spasí pár krajíců se salámem nebo ohřáté párky, ale i večeře by měla mít nějakou úroveň. Ty naše ji mají, a přitom vám zaberou minimum času.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

igamenir

To je servírování ...

Na prkýnku a zmuchlaném papíru obložené lístky, které stejně nikdo nechce.

0/0
14.3.2012 15:14

Fabarm

?

Klepat steaky? To snad ne...8-o

0/0
14.3.2012 9:05

Milos1913

Omeleta za 25minut?

Co bych proboha dělal 25minut na omeletě? I s přípravou nezabere více než 5-8minut, a to ji nechávám na pánvičce cca. 3minuty. Rozhodně nedoporučuji jen tak vylít vejce na pánev a nemíchat, bude z toho jen přepečená placka a už vůbec né dopékat pod grilem...;-(

0/0
12.3.2012 17:44

vrgf

-

ani nekonecny pocet studii lidi nepresvedci, ze zrani vejec ve velkem je zabiji. mohlo by to ve 21. stoleti vymizet alespon z tipu na jidlo v mediich.

Rv

0/0
10.3.2012 22:12

net.Xtreme se nevzdává

Re: -

žraní čehokoli ve velkém tě zabijí;-) Už jen proto, že ti chybí to ostatní:-)

0/0
11.3.2012 1:20

dscs

Re: -

protivajecna propaganda jeste je? clovek by rekl, ze uz to vyslo z mody. vejce: nejlepe stravitelna bilkoviny, uzitecny lecitin, vyborny pro mozek. cholesterol nezvedaji, jak s eukazalo. plus jsou chutna a univerzalni. mnam

+5/0
11.3.2012 2:22

kočka

Re: -

Přesně tak,ale myslím,že tato blbost bude teď zase aktuální,díky ceně vajíček...:-/

0/0
11.3.2012 8:54

adam72

Re: -

Jakkoliv nevyvážená strava není dobrá. Stejně tak není zrovna OK být veganem ať se vám to líbí nebo ne, jenom se to nesmí říkat nahlas. Stejně tak je naprostý nesmysl ze stravy kompletně vyloučit cukry nebo tuky. U člověka, který je zdravý, je základem pestrá strava. A co se týká pseudostudií, o kterých idnes často píše jako o těch nejprestižnějších, byl bych trochu opratrnější. Máme v čechách několik kapacit světového formátu, stačí si je trochu poslechnout.

+1/0
11.3.2012 13:04

jerey

Rumpsteak z rostene ?

Hned je videt ze pani autorka  je "odbornice" ;-D;-D  Doporucuji anglicko cesky slovnik .. a juknout co znamena slovo "rump".

0/0
10.3.2012 19:36

hujersehlasi

Re: Rumpsteak z rostene ?

Rv

0/0
11.3.2012 8:24

halagajda

Re: Rumpsteak z rostene ?

Vsak ma pravdu, take me to prastilo do oci;-)

+1/0
11.3.2012 8:42

orinka3

pro koho jsou ty recepty?

když budu mít na suroviny, budu mít určitě i na služku a kuchařku;-D

0/0
10.3.2012 19:01

dscs

Re: pro koho jsou ty recepty?

vajicka, rajce a trochu bylinek nejsou drahe

+1/0
11.3.2012 2:23

orinka3

Re: pro koho jsou ty recepty?

nadsazuju - dala jsem tam přece smajlík. Jen jsem si představila, jak početné rodině po návratu ze šichty servíruju rumpsteaky;-D;-D;-D

0/0
11.3.2012 6:57

Inkvizitor Johny

Biftek

Tak radit naklepat roštěnou je asi už na doživotní zákaz vstupu do kuchyně. Babica hadr.

0/0
10.3.2012 17:42

adam72

Re: Biftek

když nemáte rozštěnou, použijte kuře, když němáte kuře, dějte tam kus hadru já vim

+1/0
11.3.2012 13:06

adam72

Re: Biftek

pardon za úklep

0/0
11.3.2012 13:06

Mrs. Robinson

Rumpsteak v večeři?

Vy provokatéři;-D;-)

0/0
10.3.2012 16:05

Jean-Luc Picard

tak trošku provokace při ceně vajec, že?

Nechcete rovnou dát celý článek s vaječnými recepty?

+3/0
10.3.2012 14:25

sn63

Re: tak trošku provokace při ceně vajec, že?

neni to provokace mne se cena vajec nezvedla ba naopak malinko klesla protože se snížila cena pšenice. A taky to není provokace

0/0
10.3.2012 14:33

Ric-pic

Re: tak trošku provokace při ceně vajec, že?

tak to jsme rádi, že to víme

+4/0
10.3.2012 16:08

Deanna Troi

Re: tak trošku provokace při ceně vajec, že?

Souhlas, kapitáne. R^

0/0
10.3.2012 18:21

sn63

už se

těším na sluníčkem ohřátá čerstvě utržená rajčata ale tento hnus ze superhypermarketu opravdu nepoužívám

+1/0
10.3.2012 14:18

Scarlett from Scottland

no nevím

jestli se z osmi vajec a rajčete nají 4 lidi. Ale když si k tomu dá každej dva krajíce chleba, tak asi jo :-) Tohle si občas dělám, spíš k snídani. Je to dobrý, ale když jsou teď ta vajíčka tak drahá, tak už je to jenom rychlý, ale už to neni levný :-)

+1/0
10.3.2012 13:23

sn63

Re: no nevím

nedávno jsem viděla klece na slepice na balkon. Ale nevím jak by to vyšlo cenově pokud by se muselo veškeré krmeni kupovat. Na zahradě si hodně najdou sami

0/0
10.3.2012 14:20

net.Xtreme se nevzdává

Re: no nevím

Cenově asi žádný zázrak, ale se zaručenou čerstvostí a do jisté míry i kvlaitou slepic a krmiva...

0/0
10.3.2012 18:20

orinka3

Re: no nevím

blesklo mi hlavou: ZAKRSLÉ VELSUMKY!!!! Jsou to malé slepičky, které snášejí docela veliká vejce. Mít oddělený balkon od sousedky, začala bych nad tím uvažovat. Taková malá voliéra...;-)

0/0
10.3.2012 19:03

orinka3

Re: no nevím

ještě, než to vypnu: proč kupovat? Za chvilku budou pampelišky, tak šup s kabelou a nožem na zelené. Pšenici koupíš v zemědělské prodejně, k tomu grit, čistou vodu a víc nepotřebuješ. jen bych ráda věděla, jak to na tom balkoně řešit se slepičinci, přece jenom ty slípky plkají kde se dá a do rohu na písek se zkrátka nenaučí;-D

0/0
10.3.2012 19:07

kočka

Re: no nevím

Opravdu? Zrovna včera mě tohle ve srandě napadlo :-) Polský vejce jíst odmítám a abych obíhala trhy,tak na to mě neužije,to budu muset teda asi koupit ty klece na balkon,tak mě dvě slípky postačí ... :-))

0/0
11.3.2012 8:57

vrgf

Re: no nevím

nevim jestli se z tech vajec naji, ale cholesterolu rozproudi v krvi na nekolik dni dopredu

0/0
10.3.2012 22:13

dscs

Re: no nevím

tohle je uz prekonane - lecitin drzi cholesterol v cajku

0/0
11.3.2012 2:24

net.Xtreme se nevzdává

Omleta 25 minut, špagety 22 minut, rumpsteak 23 minut

Kdo psal ten nadpis???

za 15 minut sotva ohřeji mraženou pizzu...

+2/0
10.3.2012 12:52

Duke___Nukem

Re: Omleta 25 minut, špagety 22 minut, rumpsteak 23 minut

;-DR^

0/0
11.3.2012 9:05

igamenir

Re: Omleta 25 minut, špagety 22 minut, rumpsteak 23 minut

Já tedy pizzu hřeju pět minut ....

0/0
14.3.2012 15:11

Achille Volfoni

z toho bych se nenajedl

0/0
10.3.2012 12:52

Ravenek

Jo, jasně...

Jediný recept na 15 minut je smažená rýže, kde se ale chytře nepočítá s časem na uvaření rýže... To je tak když chce někdo "senzační" nadpis a pak zjistí, že ho nemá šanci naplnit.

+5/0
10.3.2012 11:28

Bereniké

Re: Jo, jasně...

Jo, ta omeleta z drahých vajec a rajčat bez chuti se dá za čtvrt hodiny taky zvládnout. Ale tu bych připravovala opravdu radši až v létě ;-D

0/0
10.3.2012 11:43

Ubaram

Re: Jo, jasně...

Jestli vám vadí, že jsou ta vejce dvakrát dražší než před dvěma měsíci, myslete prostě na to že za měsíc jsou velikonoce a budou stát dvojnásobek co dnes. A hned si můžete udělat omeletu z "levných" vajec ;) Lepší dnes než za měsíc...

0/0
10.3.2012 13:05

Bereniké

Re: Jo, jasně...

Mně hlavně vadí skleníková nechutná rajčata, počkám si raději na srpen, až si je sklidím čerstvá na zahradě.

0/0
10.3.2012 13:17

Scarlett from Scottland

Re: Jo, jasně...

taky mi to vadí. Ale cherry rajčátka se dají sehnat i teď dobrá. Ale je to na prd, lepší jsou ze zahrady :-)

0/0
10.3.2012 13:25

dscs

Re: Jo, jasně...

tak nejak. rozpalit troubu na 170 taky neni na minutu

+1/0
11.3.2012 2:24

Bereniké

No jasně

Není nad to v březnu kupovat rajčata, to mají opravdu skvělou chuť.

+1/0
10.3.2012 10:56

okluznifronta

Re: No jasně

A nabízet v době "vaječné krize" recept na omeletu :-D

+3/0
10.3.2012 11:07







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.