- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak jist se z toho neda, ale zase se to dobre rovna do polic. Kdyz vidim jak jedi tu polivku, tak me napada jestli jsou k tomu taky hranaty lzice.
Kdyby někdo v mé přítomnosti vylizoval talíře, asi by se mi udělalo špatně. To se má ta dáma čím chlubit, že dala nažrat buranovi - měla mu to dát do koryta pro prasata, tam by se to vylizování ztratilo.
My prosťáčkové tomu říkáme pekáč...
¨Tohle nádobí je v této diskuzi zakázáno!!!!!
Telecí na paprice jsem sice neuhlídala, ale nakonec můj host vylízal talíř.
A teď jsme vylízaní oba.
Vařit od 8 ráno a nestíhat ? Taky stolování mě dostalo - oběd na studeném skleněném stole v hranatých talířích ! Co to je ? Snaha o originálnost ? Vařím 1.5 hod se vším všudy, stůl je útulně dřevěný s ubrouskem pod kulatým talířem, ze kterého se dobře nabírá i vylizuje. Nicméně, jako reklama pro Vaňka dobrý, že ? Asi to není nic moc kuchař, pokud mu připálená omáčka chutnala.
no mě doma učili rodiče, že se talíř nevylizuje, je to prý neslušné ... ale o pekáči se nikdy nikdo nezmínil ...
včera jsem dostala tuto kuchařku od přítele, tak jsem dnes podle ní uvařila segedýn. všechno jsem přesně dodržela. no, kdybych tohle dostala někde v restauraci, tak už se tam nikdy neukážu. vůbec, ale vůbec mi to nechutnalo . asi jsem horší ani nikde nejedla :( můj je daleko lepší a všechny ostatní co jsem kdy jedla taky
Nekteri lidi jsou zvykli na svoje vareni a puvodni receptura je vydesi. Nekteri lide jsou zvykli na umele chute, tak je vydesi chut skutecnych potravin... inu, lide jsou ruzni.
Segedin mi nechutna, i kdyby ho varil Ramsay