- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Spíše bych pátral po důvodech, proč tak hodně jím (a samozřejmě i na co mám chuť) a proč metabolismus funguje tak, jak funguje - jít pod to, protože bojovat se s tím nedá. Genetické předpoklady jsou pouze předpoklady, vždy existuje spouštěč (metabolické a jiné poruchy samozřejmě neberu v úvahu).
"Podle průzkumů jsou se svou váhou spokojeny pouze tři ženy ze sta." - OMG. Jakoby hubenější byly automaticky hezčí.
co je zdravá a nezdravá potravina. To totiž není tak úplně jasný
Záleží vždy na množství...a pak taky na kombinaci s ostatními potravinami a zdravotním stavem...
Taková mrkev je typicky zdravá potravina...spousta vitamínů, když se oloupe a oškrábe tak minimální riziko pesticidů, herbicidů apod. Nicméně pro těhotnou ženu, která už přijala dostatek betakarotenu v jiných potravinách navíc v kombinaci s něčím tučnějším je vyloženě nepřijatelná...
Spíš by se mělo mluvit o zdravém jídelníčku...
Lenka Černá potřebuje jednou týdně vyžírací den, pak zřejmě její stravovací návyky nebudou tím příjemným a dlouhodobě udržitelným životním stylem. Spíš to vypadá, že se celej týden drží na řetězu, aby se z něj v sobotu vypustila a následně naň zase přišněrovala. TAková rovnováha jeví se mi být poněkud křehkou.
Vůbec nevíte o čem mluvíte. Jste patrně šťastná žena k terá má štíhlost v genech a nemusí se snažit?