Ona

Diskuze

Zabiják párek. Jeden denně zvýší riziko rakoviny o dvacet procent

Uzeniny obecně lze s ohledem na zdravý životní styl chápat maximálně jako výjimečné zpestření jídelníčku, nikoliv jako denní potravinu. Pouhých padesát gramů konzervovaného masa denně totiž zvyšuje riziko rakoviny slinivky o dvacet procent, zjistili lékaři ze Švédska.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

StG08

24. 1. 2012 6:34
POZOR NA VRAŽEDNÉ PÁRKY!!!

Pošlete na ně komando zabijácké brokolice!!!

0 0
možnosti

Já, Claudius

24. 1. 2012 5:24
Toto je článek

z dílny zelinářské lobby!

1 0
možnosti

dogi4

24. 1. 2012 5:06
Mě by jen zajímalo,

k čemu takovéhle články vlastně vznikají. Dnes napíšou o tom, že jsou nezdravé uzeniny, o čemž se už mluví léta, zítra zase že ty luštěniny, to je ale nářez, nejhorší je soja, pak zase napíšou, že nejhorší je drůbeží maso, protože jsou kuřata stresována tím, že se narodila z vajec, která jejich matky snesly v nepředpisových klecích... Lidi, tohle jsou všechno jen kecy, nic jiného. Kdyby to vše bylo tak hrozně škodlivé, tak by se to už dávno neprodávalo. A víte, co je vůbec nejhorší? Srágory v tzv. biokvalitě! To jsou pane svinstva!

0 0
možnosti

JardaM

23. 1. 2012 20:09
zabiják myšlení

křišťálová žumpa idnes

podívejte se, jak to s tou rakovinou vlastně je

http://www.youtube.com/watch?v=Z57uBCcOdvI

a ještě něco od autora Nové Germánské medicíny

http://leva-net.webnode.cz/products/novorocni-zdravice-dr-hamera/

1 0
možnosti

pamesa

23. 1. 2012 18:22
No kdybych se měl tímto vším řídit

tak max. žeru soju a budu se pást v Krčském lesu. Děkuji nechci : 20 deka vlášaku, slanej rohlík a basta

0 0
možnosti

dogi4

24. 1. 2012 5:03
Re: No kdybych se měl tímto vším řídit

Soju proboha né! Podle nejnovějších výzkumů je to naprostý zabiják.

0 0
možnosti

RBrider

23. 1. 2012 17:55
Titulek jak cip

"zabiják párek" xD

0 0
možnosti

Menetekel

22. 1. 2012 15:37
V Česku se vám z párků nic stát nemůže

neobsahují totiž téměř žádné maso. A kdyby obsahovaly, tak by si je pro jejich cenu nikdo nekoupil...

0 0
možnosti

měděný dráth

22. 1. 2012 20:19
Re: V Česku se vám z párků nic stát nemůže

Jeďte si je koupit za hranice, třeba v Rakousku mají nejméně 80%masa.

0 0
možnosti

lukas-vyoral

22. 1. 2012 13:13
Panika....

Je jasné, že "zelenina prohnaná přes prase" není právě nejlepší variantou racionální výživy. Uvítal bych však, kdyby média přestala šířit paniku. Zajímalo by mne, kdyby se podle těchto článků někdo řídil, zda mám jako řezník právo žalovat DNES za ušlý zisk :D

Prostě to che trochu zdravého selského rozumu.

1 0
možnosti

špekovatec

22. 1. 2012 14:52
Re: Panika....

Na to je jednoduchá odpověď. Nemáš. Ani jako řezník, ani jako kdokoliv jiný.

0 0
možnosti

ProcolHarum

22. 1. 2012 11:19
fakt články o škdlivosti potravin

Tak tyhle články v mediích opravdu nesnáším, protože o čem dalším ještě media napíšou ,že je nezdravé. Fakt opravdu jenom odrazují lidi odk onzumace těchto oblíbených uzených surovin. Navíc konkrétně na párcích není nic špatného. A to, že obsahují nějaké ty chemické látky je bohužel součást výroby, Ale nelze přeci psát o každé potavině ,že je nějak škodlivá. To bychom opravdu museli za chvílí jist trávu ak ořínky jak neandrtálci. fat opavdu humus toto ten článek.;-O;-€;-€;-O

0 0
možnosti

Aewyla

22. 1. 2012 0:52
Pche zdravi...

To mi teda chcete tvrdit ze je nezdrave si v hospudce k tomu tretimu pivu a seste cigarete dat klobasku s krenem? :D

0 0
možnosti

gall4

22. 1. 2012 15:59
Re: Pche zdravi...

No jo, holt pak umřeš na ten párek ;-D

0 0
možnosti