- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Oni je mají v některém řetězci v akci a potřebujou vyprodat, nebo proč?
Když už máš potřebu radit druhým, tak neraď blbě Pokud nebudeš jíst, tak přibereš
rozhodně někdo zhubne. Měly by si to vyzkoušet redaktorky. a Prosím fotku před a po měsíci takové dietky
A proč ne? 100g těstovin má tak zhruba 1500kj (střílim od boku) a to neni nic extrémního.
Brambory, bílé těstoviny, cukr - sacharidy s vysokým glykemickým indexem.
Jogurt, okurka, zeleninový salát - ochlazující, zpomaluje metabolismus - nevhodné v zimě.
Pokud chcete zhubnout, jezte celozrnné, ideálně bezlepkové obilniny (rýže, pohanka, jáhly, quinoa) s tepelně upravenou zeleninou (nejlépe takovou, která je přirozeně trvanlivá - cibule, pórek, česnek, kořenová zelenina, zelí), a libové maso. Vhodné jsou také polévky, vývary.
Tak každý si asi musí vybrat něco, čím se bude řídit. To co říkáš, doporučuje tuším čínská medicína a je to určitě zdravé, jenže z hlediska sacharidů a glykemického indexu nic moc. Tudíž opravdu nevím, jestli se s hromadou rýže a třeba ještě s vařeným hráškem dá zhubnout..
Takže 400 g těstovin pro 4 lidi, to je 100 gramů na osobu. Tomu tedy říkám dieta.
Vařený brambory, čerstvá okurka a jogurt, citron, jabl. šťáva... To by mě zajímalo, jestli si to redaktorka zkusila udělat a sníst, když o tom píše.
Další recepty jsem pro jistotu už ani nečetla...
A ty jak víš, že je to hnus?? Ty si ten recept zkusila??
jaký je rozdíl mezi "zdravými" stále dokola propagovanými těstovinami a "nezdravým" knedlíkem? Obojí se vyrábí ze stejných surovin, v těstovinách je dokonce víc vajec než v knedlíku. Ten kousek kvasnic, popřípadě prášek do pečiva, přece nemůže dělat žádný velký rozdíl v kalorické hodnotě?
Nevím já knedlíky nerada, tak mi to nevadí. Ale pokud vím, tak v knedlíkách má být i mléko.
Nevím jak to vypadá s kalorickými tabulkami, ale kolik knedlíků sníš k obědu? A k čemu? Možná, že kdybys snědla jedno kolečko (což odpovídá jedné porci těstovin), bez omáčky, ale zato se zeleninou, tak by to nevadilo
kalorická, sacharidová potravina. o nic lepší než bílé pečivo.
Upozorňuju, že článek jsem nečetla tak se budu možná opakovat. Záleží na tom z jaké mouky ty těstoviny jsou a na jejich množství. Já jsem v první fázi měla povoleno 3 dkg (suchých) těstovin - takže jako přílohu jsem je prakticky nejedla vůbec, jen jakou součást zeleninových salátů.