Ona

Diskuze

Sýrová samoobsluha: přichystejte jednoduchou, ale chutnou hostinu

Nakrájíte, nazdobíte, položíte na prkénko a máte hotovo. Sýry skrývají nepřebernou paletu chutí, hodí se skvěle k vínu a pivu, a když je ještě doplníte ovocem a krekry, pověst gurmánské hostitelky je na světě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gustav Nečas

4. 1. 2012 18:44
dejte mi talíř vyzrálého pivního sýra

k tomu hromádku cibulky, něco koření a čerstvý chleba. Nebo třeba syrečky, opět s cibulkou a případně špetičkou koření (vždy dle chuti). K tomu pivečko a může to být i jako součást svátečnějšího pohoštění.

1 0
možnosti

captain cook

1. 1. 2012 4:10
zajimalo by me

jestli si nejaka ceska hospodynka z toho vzala priklad, naservirovala 4 nacincane syry coby silvestrovskou hostinu a jeji hoste padli aplausem na usta;-)

0 0
možnosti

captain cook

31. 12. 2011 8:25
tak malo v Cesku dneska staci

aby se "vyrobila" ohromna povest hostitelky?????

"Sýry nakrájíte, nazdobíte, položíte na prkénko a máte hotovo...a

když je ještě doplníte ovocem a krekry, pověst gurmánské hostitelky je

na světě."8-o8-o8-o

1 0
možnosti

opportunity

30. 12. 2011 19:39
To jste zase

narychlo museli odevzdat ještě jeden článek, co? ;-€

1 0
možnosti