- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nemůžu si pomoct, ale toho másle se mi zdá málo.Právě jsem dodělala těsto a místo uváděných 120g jsem musela dát skoro celý máslo.
Delala jsem ta ze tmaveho testa, ktere se mi neustale drolilo, i kdyz jsem nasledne maslo pridavala (cca 100g postupne), abych vubec neco rozvalela a vykrajela. Nakonec jen jeden plech srdicek a ze zbytku testa jsem udelala takove rohlicky a namacela v bile cokolade po upeceni. Testo je moc dobre, takze uz jsou prakticky snezene, ale velmi pracne na vypracovani, takze pristi rok zkusim neco jineho.
hlavne kvuli konkurenci v obchodech. Nema nekdo recept na marcipanove kulicky, ja ten recept nekde mela, ale nekam se mi ztratil; (uz 5 let se na nej chystam); hlavne jestli se kulicky maji davat na vymasteny nebo nevymasteny plech.
PS.: Mam sanci neco vyhrat, kdyt sem pridam recept na vynikajici vanocni cukrovi?
150 g marcipánu, 50 g bílé čokolády, 30 g ztuženého tuku,20 g loupaných mandlí,mandlové plátky na obalení
vypadá super, to si zkusím. Jen nevím, proč jako dělají dvě těsta zvlášť. Udělám jedno a půlku odeberu a přidám kakao, ne?
mně to přijde celkem logické, dělat je zvlášť. U litého těsta není problém přidat dodatečně kakao, ale u takového tuhého, než bych to kakao pořádně rovnoměrně všude promačkala, to je rychlejší a jednodušší smíchat si mouku s kakaem. V suché fázi to jde bez problému.