Ona

Diskuze

Omrzel vás řízek nebo plátky? Prostě maso zarolujte a upečte

Mnoho z nás se při přípravě masitých pokrmů docela zbytečně drží zažitých stereotypů v domnění, že hodit plátek masa na pánev je nejrychlejší a nejefektivnější. Nepodceňujte rolády nebo závitky - nezaberou vám o moc víc času, zato spojení masa a dalších ingrediencí jako sýr, špenát nebo sušená rajčata posune váš chuťový zážitek do jiné dimenze.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

bobísekbobísek

3. 12. 2011 21:49
tak nevím

špagety se jedí vidličkou a lžící a toho ptáka asi vezmu do ruky a budu přikusovat ne??????

0 0
možnosti
MK

matysek-k

30. 11. 2011 22:18
když nevíte coby

vražte do masa sejra :-P

0 0
možnosti
J

Jafirka

30. 11. 2011 21:51
malý zlepšovák

Závitky robím dosť často, ale nepoužívam ani špagát, ani špáradlá. Namiesto špáradiel používam  špagety. Napichám ich tam koľko potrebujem, zvyšok ulomím. Špagety sa normálne uvaria a zjedia.

Skúste to, je to fakt  oveľa jednoduchšie....

1 0
možnosti
MM

captain cook

4. 12. 2011 7:20
Re: malý zlepšovák

Diky. Zkusil jsem to vcera a mohu vrele doporucit.R^

0 0
možnosti
V

vzdyt_to_rikam

30. 11. 2011 19:35
achjo

Ja bych varila, az bych brecela, ale muj manzel nic takoveho nezere. To se neda jinak rict. Takovou roladku by rozpatlal, rozmasiroval, vybral by vsecku tu "vycpavku" a sezral jen to maso. Susena rajcata by chcipla samotou na kraji talire. Cili zbytecny se snazit. Uz se tesim, az syn bude vetsi, budeme si vyvarovat. A tatinek at se udusi tim svym gulasem a rizkama!!!

0 0
možnosti
BM

bobísekbobísek

3. 12. 2011 21:41
Re: achjo

mně už syn vyrostl a tak si spolu děláme nudle s parmezánem a rajčátky nudle s tvarohem brambory s tvarohem a manželovi holt dělám to jeho maso.......

0 0
možnosti
LM

Aha_jo

30. 11. 2011 17:35
mám hlad :)

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

30. 11. 2011 17:15
Zajímavé

Z jakého důvodu servírujete to jídlo na talíři s motouzem?

0 0
možnosti
T

thx1137

30. 11. 2011 17:13
...

babica by to ještě zalil smetanou

0 0
možnosti
V

vzdyt_to_rikam

30. 11. 2011 19:32
Re: ...

A kdyz nemate smetanu, polijte to mlikem, a pokud nemate ani mliko, tak to polijte treba pomerancovym dzusem, je to taky dobry.

0 0
možnosti
KD

SecondWisdom

30. 11. 2011 15:01
Omrzel vás řízek?

Nemluvte v biblických pojmech. ;-D

0 0
možnosti
S

Stanea

30. 11. 2011 14:21
ttak tohle me dostalo

R^ vypada to fakt moc hezky, hned bych se do toho pustila. Moc me tesi, ze uz se tu neobjevuji recepty typu krupicova kase nebo ryzovy nakyp. Ty me odradily na par mesicu. Chodit si cist jak se dela krupicovka nebo sladka rejze? No jeste ze ty casy jsou pryc. Proste supr! R^

0 0
možnosti
GN

Gustav Nečas

30. 11. 2011 15:06
Re: ttak tohle me dostalo

A proč?

Ad primo, mrknu na nadpis a buď čtu, nebo nečtu.

Ad secundo, já rád i sladká jídla jako rýžový nákyp, či žemlovka. ;-)

0 0
možnosti
GN

Gustav Nečas

30. 11. 2011 13:56
nebo takový pašerák

vepřový plátek, na něj plátek sýra, plátek šunky a hromádka na másle podušených čerstvých žampionů (nebo žampiony z konzervy, ale ty tak nevoní).

Zarolovat, zabalit do alobalu a upéct v troubě. Lehké, dietní a skvělé ;-)

0 0
možnosti
TK

username

30. 11. 2011 14:39
Re: nebo takový pašerák

lehké? dietní? vepřové? žampiony? Nenechte se vysmát. Ale skvělé to je

0 0
možnosti