Diskuze

Daňčí, mufloní, srnčí... Zkuste zvěřinu podle šéfkuchaře

Máte v příbuzenstvu nimroda, ale nevíte, jak naložit s daňčím, srnčím nebo mufloním masem, které vám věnoval? Vyzkoušejte některý ze tří receptů, jež pro vás připravil šéfkuchař vyhlášené pražské restaurace U Schnellů David Hendrych.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

Inkvizitor Johny

23. 11. 2011 14:42
Glanc

Doteď se mi nedaří, dát těm omáčkám takovou glazuru jako na fotkách. Jak oni to sakra dělají. Nemáte někdo postup? :)

0 0
možnosti

Mražená spermie

23. 11. 2011 15:00
Re: Glanc

kvůli focení se jídlo stříká lesklým lakem, někdy se i dobarvuje apod.

1 0
možnosti
JJ

BOP B 3AKOHE

23. 11. 2011 9:45
Daňčí, mufloní, srnčí...

"Labutě, berušky, hadi... dostanu já někdy normální film?" ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
AG

BíláKočkaPřevlečenáZaTrpaslíka

23. 11. 2011 8:27
nejlepsi je to maso zezrat

R^

0 0
možnosti