Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

To bude divočina! Recepty na jídla ze zvěřiny

Zvěřina je chuťově neobyčejné maso, o tom žádná. Ovšem ještě nedávno, pokud jste doma neměli nadšeného nimroda, sehnat ji byl husarský kousek. Naštěstí už je v řeznictvích a na trzích v sezoně k sehnání.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

vlahos_rosret

No to jsou zase slichty

Pokud nekdo chcete znicit dobre maso varte podle onadnes. Nechapu proc ma dneska kazdy pocit, ze se do jidla musi narvat co nejvice jablek, svestek, zazvoru a podobne. Naprosto kazdy recept na zverinu ktery onadnes zverejni je nechutna slichta ktera je tak maximalne dobra pro nobl lidi kteri se chteji chlubit tim co jedi. Ne se najist.

0/0
12.11.2011 11:31

BíláKočkaPřevlečenáZaTrpaslíka

a co takova svickova z polnaka???

to je snad to nejlepsi, co sem kdy jed, kdyz se umi udelatR^

0/0
11.11.2011 8:36







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.