- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mňam, dala bych si něco z ohně nebo grilu :) Nejlepší jsou elektrický grily, to člověk může grilovat celý rok :) Eta má parádní: http://eta.cz/elektricke-grily-fritezy-a-panve. Taky milujete grilování?
To jsou Gumovy medvidky hozeny na rozpalenej kamen, ne?
není nic lepšího, než 3 hodiny strávit nad čmoudícím ohněm vařením oběda. A pak zase hned abych začala s večeří, jinak to do tmy nestihnu. A ten můj klenot aby v jednom kuse štípal dříví. Prostě čundr jak víno.
Mimochodem já to svý holce říkám furt že bychom měli na čundra brát malou ledničku na to maso, smetanu, jogurty a dalších "pár" drobností.
Ale ptám se, kde je safra třeba lečo a buřtguláš?
V Harpers Bazaaru a Marianne lečo a buřtguláš? :-O Neblázněte, to je pro paní Tréglovou málo sexy a lajfstajlové. Zkuste se zeptat tamní uklízečky, ta by mohla být ještě při smyslech. Teda ale doteď jsem si myslela, že se dá FSV UK dělat ostuda i jinak než spálenou cibulí...
Protože než ho hoděj do kotlíku a zdlabou, můžou si na něj věšet košili.
umim uvarit vyborne jidlo i za necele pul - z cerstvych surovin, zadna ohrata konzerva...
Oni to varit dve hodiny muzou nejspis proto, ze varej doma, kde maj ten ohen porad... chjooo...tohle se u nas nevyplati ani v kempu, nez nashanite drevo.. mozna dobre tak na zahradni party..
Díky, já nikdy nevěděl co si mám s tím jelením ramínkem, vepřovou kotletkou, zakysanou smetanou a sušenými broskvemi počít, takže jsem to pak z vandru jako blbec nosil zpátky domů.
já zas vždycky na vandr tahám krom kotlíku dvacet hrnců, aby bylo možno suroviny opékat či smažit postupně a dávat kamsi stranou. Jo a krávu proženu třikrát kolem táboráku, abych pak mohla dojit čerstvý jogurt. Z batohu mi vždycky čouhá třiceticentimetrový mlýnek na čerstvý pepř, ten přijde vždycky k chuti. Na chleba si dávám zásadně do černa spálenou cibuli. Přikusuju jehličí a zapíjím koňskou močí...
PS.: radši bych lidi z iDnesu nikam do přírody nepouštěla. Zavání to ekologickou katastrofou.
V Německu eintopf, v Rusku irlandskoje ragú, ..., prostě co kdo najde doma... ale modré jídlo, to jsem ještě neviděla...
To teda.. autorka zjevně nikdy v přírodě na ohni nevařila..