Ona

Diskuze

Kotlíkový mejdan: jídla, která připravíte v přírodě na ohni

Letní grilování je za námi, ale není nutné vzdát se vaření venku. Inspiraci na jídla z kotlíku jsme převzali z Jižní Afriky. Recepty určené pro litinový kotlík, který tam vlastní skoro každá domácnost, zvládnete i u nás.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martulka0408

29. 10. 2011 14:19
gril

Mňam, dala bych si něco z ohně nebo grilu :) Nejlepší jsou elektrický grily, to člověk může grilovat celý rok :) Eta má parádní: http://eta.cz/elektricke-grily-fritezy-a-panve. Taky milujete grilování?

0 0
možnosti

inosh

29. 10. 2011 13:37
Gumovy medvidky

To jsou Gumovy medvidky hozeny na rozpalenej kamen, ne?

0 0
možnosti

strong and free

29. 10. 2011 8:44
Jasně, když se vypravím do přírody na čerstvý vzduch,

není nic lepšího, než 3 hodiny strávit nad čmoudícím ohněm vařením oběda. A pak zase hned abych začala s večeří, jinak to do tmy nestihnu. A ten můj klenot aby v jednom kuse štípal dříví. Prostě čundr jak víno.

1 0
možnosti

Lanolin

29. 10. 2011 7:46
teda to jsou barvičky jak na staré ruské televizi

Mimochodem já to svý holce říkám furt že bychom měli na čundra brát malou ledničku na to maso, smetanu, jogurty a dalších "pár" drobností.

Ale ptám se, kde je safra třeba lečo a buřtguláš?

1 0
možnosti

Kytt01

29. 10. 2011 19:29
Re: teda to jsou barvičky jak na staré ruské televizi

V Harpers Bazaaru a Marianne lečo a buřtguláš? :-O Neblázněte, to je pro paní Tréglovou málo sexy a lajfstajlové. ;-D Zkuste se zeptat tamní uklízečky, ta by mohla být ještě při smyslech. Teda ale doteď jsem si myslela, že se dá FSV UK dělat ostuda i jinak než spálenou cibulí...

0 0
možnosti

calver1

28. 10. 2011 23:16
Je

Je dobře, že trempové s sebou nosí jelení ramínko.

1 0
možnosti

PanPredseda PP-1

29. 10. 2011 8:46
Re: Je

Protože než ho hoděj do kotlíku a zdlabou, můžou si na něj věšet košili. ;-)

0 0
možnosti

Toranoko

28. 10. 2011 22:37
Uz vidim, jak v prirode na vandru varim 2 hodiny

umim uvarit vyborne jidlo i za necele pul - z cerstvych surovin, zadna ohrata konzerva...

Oni to varit dve hodiny muzou nejspis proto, ze varej doma, kde maj ten ohen porad... chjooo...tohle se u nas nevyplati ani v kempu, nez nashanite drevo.. mozna dobre tak na zahradni party..

1 0
možnosti

Sub7

28. 10. 2011 14:43
...

Díky, já nikdy nevěděl co si mám s tím jelením ramínkem, vepřovou kotletkou, zakysanou smetanou a sušenými broskvemi počít, takže jsem to pak z vandru jako blbec nosil zpátky domů.

5 0
možnosti

Kytt01

28. 10. 2011 17:08
Re: ...

já zas vždycky na vandr tahám krom kotlíku dvacet hrnců, aby bylo možno suroviny opékat či smažit postupně a dávat kamsi stranou. Rv Jo a krávu proženu třikrát kolem táboráku, abych pak mohla dojit čerstvý jogurt. Z batohu mi vždycky čouhá třiceticentimetrový mlýnek na čerstvý pepř, ten přijde vždycky k chuti. Na chleba si dávám zásadně do černa spálenou cibuli. Přikusuju jehličí a zapíjím koňskou močí...

PS.: radši bych lidi z iDnesu nikam do přírody nepouštěla. Zavání to ekologickou katastrofou. ;-D

3 0
možnosti

opportunity

28. 10. 2011 13:52
Staré...

V Německu eintopf, v Rusku irlandskoje ragú, ..., prostě co kdo najde doma... ale modré jídlo, to jsem ještě neviděla...

0 0
možnosti

martas38

28. 10. 2011 13:39
Barvičky

Už jim ten Photoshop seberte ;-€

0 0
možnosti

Brainwashington.

28. 10. 2011 11:18
Buřtguláš s lahváčem je kde??

:-(

1 0
možnosti

Tauchy

28. 10. 2011 14:38
Re: Buřtguláš s lahváčem je kde??

To teda.. autorka zjevně nikdy v přírodě na ohni nevařila.. ;-D

1 0
možnosti