Diskuze

České kuchyně se při dietě vzdávat nemusíte. Tipy, kde uspořit kalorie

Knedlíky, kalorické omáčky, tatarka, smažený řízek, kynuté buchty - s některými oblíbenými českými jídly při redukční dietě nepochodíte. Pokud toužíte po tělu jako proutek, určitě vás zajímá, kde se dá energie ušetřit. Stejně jako Markétu, Helenu a Petru, které s námi už od září hubnou v Brně pod vedením odbornic z Institutu kompliment.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mo_Berg

11. 12. 2011 19:39
Jak často jí to knedlo vepřo

že si ho jednou nemůže dát s knedlíkem? Rv Blbost tohle.

0 0
možnosti

DrPrHrBr

16. 10. 2011 9:15
Tak tohle mě pobavilo

dejte si vepřo-knedlo-zelo bez knedlíku a omastku - takže "suché" zelí s vypečeným masem :-D

Jinak dámy - za měsíc a půl odlehčit nějakých 5 kg, to je teda nic moc. Včera jsem byl na turnaji, doma si došel na záchod a měl jsem o dvě kila méně :-D

Od května jsem -34kg a stačilo vynechat sladké, začít jíst pravidelně (hodně masa, čerstvou zeleninu, celozrné pečivo...) a hlavně se hýbat. Takhle reklama na nutriční odborníky už je fakt trapná.

0 0
možnosti

vitka

16. 10. 2011 10:59
Re: Tak tohle mě pobavilo

Odborný lékař by vám řekl,že odlehčení za měsíc 5 kg je tak akorát.Jestli jste vy od května zhubl 34kg,tak si zaděláváte na jo-jo efekt a zdravé to rozhodně není.A pokud jste zhubl hodně kvůli tomu,že jste vynechal sladké,tak bych vaše stravování chtěla vidět. Pravidelnost a pohyb - to chápu,hodně masa a zeleninu též. Ale poraďte člověku,jak má shodit kila, když sladké (v žádné podobě) nejí více jak 30 let a masné nemusel nikdy. Jedl úměrně a pohym měl také poměrně dost velký. Já jsem shodila 29 kg za rok,podobnou dietou co vy.Pravidelnost ve stravě,maso,zeleninu a za celý rok ani jeden!! krajíček chleba nebo rohlík.Brambůrky,hranolky,knedlíky a podobné blbosti nejím,piji výhradně minerálku/vodu - bez ochucení (sladidel).A teď mudrujte co s tím! Ještě bych chtěla znát váš věk - to se hubne také daleko lépe a ještě jedna věc: muž má daleko lepší spalování než žena!

0 0
možnosti

danax

14. 10. 2011 20:52
to se lehce řekne

ale není nad dobrý bramborový knedlík

0 0
možnosti

opportunity

14. 10. 2011 19:17
A co takhle:

Nejvíc kalorií ušetříte, když místo jídla vypijete sklenici vody.

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

17. 10. 2011 15:56
Re: A co takhle:

A kdyby to nezasytilo, můžete si do ní namočit vatu ;-)

0 0
možnosti

opportunity

14. 10. 2011 19:16
A co takhle:

0 0
možnosti

net.Xtreme X

14. 10. 2011 14:44
No jasně

Udělějte z řeské kuchyně racionální nebo jak se tomu nadává:D

Smažený řízek za přirozený měnit nebudu, trojobal mi chutná (a navíc jsem hubený)...

Jinak asi jsem přehlédl oblíbenou radu, dejte si co chcete, ale o polovinu míň, přijmete jen polovinu kalorií...nebo cvičte, kalorie vydáte...

Nakonec o tom to je, přesunout poměr příjem/výdej energie ve prospěch výdeje a je vcelku jedno jak....pokud chce někdo zhubnout.

0 0
možnosti

Josef II

14. 10. 2011 16:04
Re: No jasně

Nikoho nezajima co chutna tvoji osobe ! Neotravuj uz !

0 0
možnosti

kurica

14. 10. 2011 14:29
proč nahrazovat?

Protože česká kuchyně je strašně těžká. Dlouho jsem hledal způsoby jak při vaření nepříjít o tradiční českou chuť , ale uvařit tak, aby člověk po jídle mohl udělat i něco jiného než si dát šlofíka na trávení.

Proto jsem například přestal zahušťovat klasickým způsobem a našel jsem si alternativy. Vzhledem k hubnutí to asi nemá pražádný vliv, ale pokud si dá člověk gulášek s pěti a může potom výkonu zlehka dýchat (ne tradičně funět), pak to za tu změnu stojí :)

0 0
možnosti

Richard Kába

14. 10. 2011 22:04
Re: proč nahrazovat?

A co to uvarit poctive a nedat si 5 ale 3 ;)

0 0
možnosti

MillhouseCapital

14. 10. 2011 14:23
Česká kuchyň

..je opravdu něco s něčím. Já jsem cizinec, mám moc rád italskou, francouzskou a japonskou kuchyň. Ale česká - vždyť je to vysměch. Hrubé, neupravené jídlo (maso+příloha) snad pro dělníky. Všechno těžký, všeho je na 5 průměrných porcí normální kuchyně, všechno smažený, pečený, brrrr..Jak to vůbec dokážete jíst?!

0 0
možnosti

JeDicz

14. 10. 2011 14:39
Re: Česká kuchyň

Taky chodíte sousedovi vykládat jak je ta jeho škaredá a ptáte se ho zcela vážně jak na ní může vůbec vlézt? Jestli ne, tak asi znáte i odpověď na svoji otázku :-)

6 0
možnosti

halagajda

14. 10. 2011 14:01
Proste vseho s mirou ne?!

;-)

0 0
možnosti

JeDicz

14. 10. 2011 14:21
Re: Proste vseho s mirou ne?!

Chodím na jídlo a občas i na pivo s Honzou, to se taky počítá?

0 0
možnosti

wrah

14. 10. 2011 13:55
Nesmysl

Opět opakovaný oblíbený nesmysl o vydatnosti kečupu nebo hořčice. Ale už nikdo neřekne to, že si snad nikdo nedá k jídlu půl talíře kečupu. A ty dvě větší čerstvá rajčata, která si běžně dá jako zdravou a lehkou oblohu nakonec vydají víc energie, než ta lžička kečupu.

0 0
možnosti

redi

14. 10. 2011 14:11
Re: Nesmysl

kečup moc neužívám, ale hořčici si dám ráda a máme pro 2 200g tak na 2 měsíce a to ji občas přidávám i při vaření. Takže souhlas, 5dkg hořčice za měsíc  - po tom asi nepřiberu ;-D

0 0
možnosti