- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Z.P. je prumerny kuchar a vcelku nevtipny sprostak. I vulgarne se musi umet s gracii.
Podle hodnocení je zase vidět, že Vy tomu nerozumíte (ad.1) a máte holt iný smysl pro humor (ad.2)
a "šéfa" tam dělá nějaký Čech. Byla jsem v šoku, to se s Pohlreichem nedá srovnat. Tenhleten byl mnohem profesionálnější, věcně radit po stránce vaření i ekonomiky firmy a šel víc do hloubky. Taky se skoro úplně obešel bez těch hnusných Pohlreichových kanálových a análových výrazů. Slováci to teda umí daleko lépe a navíc s Čechem. Proč tenhle člověk nebyl angožován i tady?
Protože u nás nechtějí mít stejně zoufale nudný pořad bez šťávy jako na Slovensku?
Po několika sériích "ano šéfe" se některé restaurace začaly bát,aby náhodou nebyly rozvařené těstoviny, ale byly "aldente", takže většinou vám přinesou brutálně nedovařenej humus....
musí poučovat král Klacek, všech buranů vůdce?
Neuveritelne, jak lidi kupuji levne blafy a jak propadaji propagande Babicoidni, ze vari levne a rychle. Kdyby si misto deseti blafu koupili jedno poradne jidlo, ale to ne. Jim jde o plny talir a plny pupek a koho zajima, ze je to plne glutamatu. Umeji dnesni zenske varit? Co se stalo naucit se varit od maminky, dnesni zenske (nektere) vsechno riznou kecupem, tatarkou, majolkou, masoxem a vegetou, pak to posypou eidamem. Na to same chodi do hospod. Chut potravin je ubyta. Pan P. ma jeste hodne prace, bylo by treba 100 Pohlreichu na kazdeho babicoidniho idiota. Lidi veri na kvantitu a ne kvalitu. Proto se delaji nahrazkove blafy a tiramisu z pomazankoveho masla. V dnesni dobe, kdy je mozne sehnat vse mozne se cpou gothajem a kecupem
A ani se nezlepší kolik lidí si může dovolit kupovat drahé suroviny?Ale jinak s vámi plně souhlasím
se bohužel neustále ukazuje vychcaná česká povaha (omluva všem poctivejm, kterých je pramálo). pohlreichovi tleskám :)
... zlepšila či posunula česká gastronomie?"
---
To jako tento pořad s hulvátským přístupem p. Pohlreicha má mít vliv na změnu k lepšímu stravování! To je jako by chtěli vychovávat řidiče tím, že udělají pořad, kde zastavují řidiče a začnou na ně řvát a mlátit jim do auta!
Jenže kuchař je dvou až tříletý učňák, kuchař s maturitou ten má hotelovku a moc vařit neumí, a většinou ani nechce. Kuchaři nemají vzdělání - takhle se v kuchyních mluví, teda jsou-li v nich kuchaři, nikoli jinde propuštění intelektuálové, kteří zkouší své štěstí v gastronomii.
ono nakonec co to je, česká kuchyně. To co se vaří v hospodách má jako být česká kuchyně? Jde o hamižnost Čechů - každý tu chce všeho nejvíc za co nejmenšího vkladu. Když je v Tescu na něco sleva, je to pro většinu lidí hlavní kritérium a už je ani nezajímá, co to vlastně kupují. A většina z nich to přitom nemá zapotřebí.
Každoročně se to také projevuje v houbaření - můžem si narvat plné koše hub, cpát se jima A MÁM TO ZADARMO!
A tohle se jen tak nezmění.
To je přesný. Mám takového souseda. Ráno stepuje u lesa už před rozedněním, jen aby mu někdo něco nevysbíral. Pak celou sezonu nosí domu koše hub. Nedávno jsem ho potkal u popelnice, jak vysypává ze sklenic sušené houby. Když jsem se ho ptal proč, tak mi řekl že jsou staré a že se to nesnědlo a dělá si místo na nové
Nakupování v akci je mi fuk. Spíš mně štve zaměření lidí na lowendové produkty obecně. Klidně si koupí šlehačku do kafe vyrobenou z vyjetého motorového oleje někde v Číně, jen proto že je o pětikorunu levnější. O uzeninách ani nemluvě.Bohužel stejný knedlikový přístup praktikují Čecháčci i v politice, takže se nemůžeme divit vzestupu ČSSD.
takže česká kuchyně = vepřo,knedlo, řízky, smažáky a nic vedle toho. No jako profesionální kuchař bych se asi takovým rozhledem moc nechlubila...
Na "česká kuchyně = vepřo,knedlo, řízky, smažáky a nic vedle toho" jsi přišla kdepak?