Ona

Diskuze

Zdeněk Pohlreich: Všichni jedí jak za krále Klacka

Lze vařit zdravě, chutně a zároveň dietně? "Určitě," potvrzuje Zdeněk Pohlreich, kuchař oblíbený nejen z televizních obrazovek. Doporučuje kvalitní suroviny a spíš než změnou receptu je lepší se zabývat proporcemi jídla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Beham Bosky

12. 11. 2011 18:04
Sprostá hlava

sprostá huba.Rv

0 0
možnosti

3ska

13. 10. 2011 5:35
_

Z.P. je prumerny kuchar a vcelku nevtipny sprostak.  I vulgarne se musi umet s gracii.

1 0
možnosti

GhostDogXXL

28. 10. 2011 18:34
Re: _

Podle hodnocení je zase vidět, že Vy tomu nerozumíte (ad.1) a máte holt iný smysl pro humor (ad.2)

0 0
možnosti

AQT

10. 10. 2011 13:46
Náhodou jsem narazila na stejný pořad ve slovenské televizi

a "šéfa" tam dělá nějaký Čech. Byla jsem v šoku, to se s Pohlreichem nedá srovnat. Tenhleten byl mnohem profesionálnější, věcně radit po stránce vaření i ekonomiky firmy a šel víc do hloubky. Taky se skoro úplně obešel bez těch hnusných Pohlreichových kanálových a análových výrazů. Slováci to teda umí daleko lépe a navíc s Čechem. Proč tenhle člověk nebyl angožován i tady?

2 0
možnosti

hrcprcsalala2

10. 10. 2011 14:20
Re: Náhodou jsem narazila na stejný pořad ve slovenské televizi

Protože u nás nechtějí mít stejně zoufale nudný pořad bez šťávy jako na Slovensku? ;-D

1 0
možnosti

provarenec

8. 10. 2011 22:02
Pohlreichův odkaz

Po několika sériích "ano šéfe" se některé restaurace začaly bát,aby náhodou nebyly rozvařené těstoviny, ale byly "aldente", takže většinou vám přinesou brutálně nedovařenej humus.... :-(

0 0
možnosti

TrueRobos

8. 10. 2011 18:56
Proč nás o kultuře stravování

musí poučovat král Klacek, všech buranů vůdce?

0 0
možnosti

Pickup Anddropoff

8. 10. 2011 6:36
Bohuzel, veci se po padu komousu nelepsi, naopak

Neuveritelne, jak lidi kupuji levne blafy a jak propadaji propagande Babicoidni, ze vari levne a rychle. Kdyby si misto deseti blafu koupili jedno poradne jidlo, ale to ne. Jim jde o plny talir a plny pupek a koho zajima, ze je to plne glutamatu. Umeji dnesni zenske varit? Co se stalo naucit se varit od maminky, dnesni zenske (nektere) vsechno riznou kecupem, tatarkou, majolkou, masoxem a vegetou, pak to posypou eidamem. Na to same chodi do hospod. Chut potravin je ubyta. Pan P. ma jeste hodne prace, bylo by treba 100 Pohlreichu na kazdeho babicoidniho idiota. Lidi veri na kvantitu a ne kvalitu. Proto se delaji nahrazkove blafy a tiramisu z pomazankoveho masla. V dnesni dobe, kdy je mozne sehnat vse mozne se cpou gothajem a kecupemRv

1 0
možnosti

karbid

11. 10. 2011 13:12
Re: Bohuzel, veci se po padu komousu nelepsi, naopak

A ani se nezlepší kolik lidí si může dovolit kupovat drahé suroviny?Ale jinak s vámi plně souhlasím:-)

0 0
možnosti

capricorni

7. 10. 2011 8:30
i ve společném stravování

se bohužel neustále ukazuje vychcaná česká povaha (omluva všem poctivejm, kterých je pramálo). pohlreichovi tleskám :)

0 0
možnosti

wotomtoje.

6. 10. 2011 14:56
"Cítíte, že se za dobu, co natáčíte tento pořad, nějak ...

... zlepšila či posunula česká gastronomie?"

---

To jako tento pořad s hulvátským přístupem p. Pohlreicha má mít vliv na změnu k lepšímu stravování! To je jako by chtěli vychovávat řidiče tím, že udělají pořad, kde zastavují řidiče a začnou na ně řvát a mlátit jim do auta! :-/

0 0
možnosti

D.Brux

6. 10. 2011 15:22
Re:

Jenže kuchař je dvou až tříletý učňák, kuchař s maturitou ten má hotelovku a moc vařit neumí, a většinou ani nechce. Kuchaři nemají vzdělání - takhle se v kuchyních mluví, teda jsou-li v nich kuchaři, nikoli  jinde propuštění intelektuálové, kteří zkouší své štěstí v gastronomii.

0 0
možnosti

D.Brux

5. 10. 2011 12:27
nejde o takzvaně českou kuchyni,

ono nakonec co to je, česká kuchyně. To co se vaří v hospodách má jako být česká kuchyně? Jde o hamižnost Čechů - každý tu chce všeho nejvíc za co nejmenšího vkladu. Když je v Tescu na něco sleva, je to pro většinu lidí hlavní kritérium a už je ani nezajímá, co to vlastně kupují. A většina z nich to přitom nemá zapotřebí.

Každoročně se to také projevuje v houbaření - můžem si narvat plné koše hub, cpát se jima  A MÁM TO ZADARMO!

A tohle se jen tak nezmění.

1 0
možnosti

Horskamys

5. 10. 2011 13:24
Re: nejde o takzvaně českou kuchyni,

To je přesný. Mám takového souseda. Ráno stepuje u lesa už před rozedněním, jen aby mu někdo něco nevysbíral. Pak celou sezonu nosí domu koše hub. Nedávno jsem ho potkal u popelnice, jak vysypává ze sklenic sušené houby. Když jsem se ho ptal proč, tak mi řekl že jsou staré a že se to nesnědlo a dělá si místo na nové ;-D;-D

Nakupování v akci je mi fuk. Spíš mně štve zaměření lidí na lowendové produkty obecně. Klidně si koupí šlehačku do kafe vyrobenou z vyjetého motorového oleje někde v Číně, jen proto že je o pětikorunu levnější. O uzeninách ani nemluvě.Bohužel stejný knedlikový přístup praktikují Čecháčci i v politice, takže se nemůžeme divit vzestupu ČSSD. Rv

0 0
možnosti

nocenka

3. 10. 2011 13:55
Aha,

takže česká kuchyně = vepřo,knedlo, řízky, smažáky a nic vedle toho. No jako profesionální kuchař bych se asi takovým rozhledem moc nechlubila...

0 0
možnosti

hrcprcsalala2

3. 10. 2011 14:23
Re: Aha,

Na "česká kuchyně = vepřo,knedlo, řízky, smažáky a nic vedle toho" jsi přišla kdepak? ;-D

1 0
možnosti