Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Třikrát brambory: vytvořte z obvyklé přílohy žádané hlavní jídlo

Jestli má nějaká surovina v české kuchyni pevné postavení, tak je to brambora. Milujeme ji jako přílohu, vykouzlit z ní dokážeme i vynikající hlavní jídla. A protože podzim a brambory k sobě neodmyslitelně patří, nabízíme vám další inspiraci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

ja nic

Dnes

jsem si tento recept udělal, k tomu grilované kuřecí křidélka a nemělo to chybu.;-)

0/0
4.10.2011 18:18

lotosový květ

BRAMBORY NEBRAT

!!

0/0
1.10.2011 12:58

petr.n_22

Re: BRAMBORY NEBRAT

proč ?

0/0
2.10.2011 1:17

1000101111001011

Re: BRAMBORY NEBRAT

Protože trinitrobioekoklíčky, co se hnojí jen v noci, jsou lepší.

0/0
2.10.2011 20:37

prazakm

Recept

Mám také recept na dobré brambory. A je to dietní, nepotřebujete ani ten slavný olivový olej, leda jako podpalovač.

Zapalte navečer velkou hromadu dřeva. Až to dohoří, tak do popela zahrabejte brambory. Za dvě hodiny, nebo klidně až ráno brambory vyhrabejte. Jsou krásně pečené bez tuku, takže musí být hrozně zdravé! ;-D Jo a taky jsou dobré.

0/0
30.9.2011 19:43

fanaep

Re: Recept

za to potřebujete zahradu, ta bude dražší než olej :))))

0/0
1.10.2011 3:32

síma25

Re: Recept

My to děláme v zimě i v krbu, akorát o té dietnosti bych pochybovala, ptotože si je vždycky nařízneme a do řezu nacpem plátek másla. To je pak teprve lahůdka...

0/0
1.10.2011 8:32

skokánek

Já jsem

asi při pátku přepracovaná,ale jak u toho druhého receptu ty brambory navějířkuju,když budou mezi dvěma prkénky?

0/0
30.9.2011 17:18

nikdynicnebylo

Re: Já jsem

to je jiné "mezi" - tohle je tak, že obě prkénka leží desce/stole, mezi nimi je mezírka a do té se strčí brambora:) pak jak bramboru krájíte, tak brambora je trochu níž než prkénka, nůž se o prkénka zastaví a tak si nerozříznete bramboru úplně :)

0/0
30.9.2011 22:30

aldozzz

Re: Já jsem

R^:-)

0/0
1.10.2011 11:06

1000101111001011

Re: Já jsem

No, mezi námi, člověku, který nezvládne tu bramboru nakrájet bez podobné "pomůcky", bych asi raději nůž nesvěřil...

0/0
2.10.2011 20:39

TondaN

ano

zdražte je!;-D;-D

0/0
30.9.2011 13:23

notburga

Mňam

A co třeba takové přílohové sladké brambory nebo vatáty! Mňam!

http://hobbyrecepty.cz/vareni/hliznata-zelenina-v-kuchyni/

0/0
30.9.2011 10:12

LM1

Re: Mňam

spíš batáty ne ;-)

0/0
30.9.2011 10:51

georghios

Re: Mňam

asi je ve vatě-tak vatáty;-D;-D

+1/0
30.9.2011 17:18

Scarlett from Scottland

ježiš, já na to mám chuť

ty gratinované brambory s hruškou vypadají krásně V akorát jsem se trošku nachytala, dle fotky jsem myslela,že to růžové uprostřed je kus masa ;-D mňamR^

0/0
30.9.2011 8:25

ja nic

Re: ježiš, já na to mám chuť

Taky jsem si myslel, že to je salám, ale vypadá to k světu, mňam.;-)

0/0
30.9.2011 11:31

halagajda

Re: ježiš, já na to mám chuť

R^take tak:-)

0/0
30.9.2011 11:48

prazakm

Re: ježiš, já na to mám chuť

No, ona stačí drobná úprava a recept bude o 100% chutnější. Namísto hrušky tam dát silnější plátky gothaje, nebo uzeného... ;-D

0/0
30.9.2011 19:47

paulina

Re: ježiš, já na to mám chuť

Gothaj ne, to radši anglickou.

+1/0
1.10.2011 5:35







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.