- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
aha, takže jogurt je balkánský vynález? díky, balkáne.
vždyť slovo pro jogurt existuje již v sanskrtu, a sankrt je nejstarší ze všech jazyků. takže jogurt je nejméně tak starý, jako samotná lidská civilizace.
Pokud se dá těm směsím skládajících se z želatiny , syrovátky ,syntetických barviv a umělých aromátů dá říct vůbec "jogurt" tak ano přesvědčili jste mně >>>zkrátka jogurt je zdraví posilující "bomba" >>>dík ale nechci ! ! ! (nikdo mi ještě nedokázal vysvětlit jak může "jogurt" (najmě polské produkce) vydržet měsíc i déle
A proč si neuděláte domácí? Dělám každý týden a zabere mi to maximálně deset minut. V ledničce vydrží týden. Vyjde o něco levněji než kupovaný a vím, co v tom mám. Ovoce pak přidávám až před jídlem čerstvé nebo domácí marmeládu. Vynikající je i pokapaný medem, jak se podává v Řecku. Jen do první várky musím koupit nějaký kvalitní živý jogurt. Pak už si vždycky nechám jeden kelímek do další várky.
...že_bych_dal_nevím_co....
...dybych_někde_zas_mohl_:koupit_ty_jogurty_ve_skleniče...
...co_byly_tuhý.....a_za_tři_kačky...
madeta dělá ty skleničkové tuhé jogurty se "smetanovou zátkou" pod víčkem, ale není za 3,- ale mě nechutnají, jsou kyselé
dělám doma a maso naložené v jogurtu s rozmačkaným česnekem nemá chybu
prosim vas, vysvetlete nekdo redakci idnes, ze ne vsechny jogurty jsou v jednotne objemovych kelimcich. my ho kupujeme v litrovych kontejnerech a to by asi na ty jejich recepty bylo trochu moc....
To jsou teda pripominky. Tak si to odmerte podle mensi nadobky, treba hrnecku. Dulezity je snad pomer komponent.
jsem ženatý,abych nemusel jogurty. a vy hned do všeho.jako by nestačil ten sýýr