- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
nebylo by o čem mluvit. Ty moučníky jsou určitě dobré, ale žádné Tiramisu to prostě není.
však se to taky jmenuje jinak. Nikde se nepíše že to je tiramisu.
Nechápu, jak proti tomu může někdo brojit a pojmenovávat náhražky tiramisu
2) To ovocné nakonci vydávat za tiramisu je mimořádně odvážné...
Neříkám, že to nemohou být dobré dezerty, ale tiramisu to prostě není a nemá to s ním ani mnoho společného.
Kromě toho ingredience na Tiramisu se dnes dají sehnat v hypermarketech bez problémů a v některých supermarketech také, je pravda, že půlkila kvalitního tiramisu vyjde lehce přes sto korun, ale proč štřit na Tiramisu a neudělat si něco jiného? Za chvíl itu bude recept na medovník bez medu a makovec bez máku...
Kdo proti cemu broji? O mascarpone je to napsane uz v prvnim odstavci, tak kliiid!
Nic jiného se za tiramisu neoznačuje. Mascarpone má např. každá Billa.
Souhlas, nechápu proč to všude przněj!! Mascarpone stojí 250ml 40kč!!
Děláte jako by se mascarpone a vajíčka nedaly dnes běžně koupit v supermarketu.
Já myslím, že to není kvůli toho, že by nešlo sehnat Mascarpone. Já používám pomazánkové máslo běžně do moučníků už hodně dlouho a je osvědčené - hlavně není tak tučné a to některé dámy v mém okolí velmi rády slyší ....:)
V článku jsou popsány nějaké řezy, kdy bude ten článek o tiramisu?
Jen mě tak napadlo: po tom českém "tiramisu", dosti dlouho týrám mísu....
proc to prasit? proc tomu rikat tiramisu? inu, babicovske triky neomrzi
Víte jaký je rozdíl mezi MacGyverem a Babicou?
MacGyver udělá z lejna bombu, Babica pomazánku
hmm, tak tím bych se moc nechlubil!!!
http://sk.wikipedia.org/wiki/Mascarpone
Mascarpone sa dá kúpiť v obchode, jeho príprava však nie je zložitá. Zohrejeme 1 liter smotany na približne 90°C, pridáme 5 ml kyseliny citrónovej alebo zodpovedajúce množstvo citrónovej šťavy a zmes pomaly premiešavame cca. 10 minút, až kým sa smotana nezrazí. Zmes necháme odkvapkať v utierke.
akorat ze to potom nebude mascarpone, ale neco, co ma jine slozeni, jen se tomu vzdalene podoba
Jak udělat rumpsteak z kuřecích prs, aby to stálo jako bramborový guláš.
...a když nemáte Parmskou šunku, dejte tam turistický salám